Канадський Марк Chat
-
Питання з приводу вакцинації: В мене два щеплення Pfizer, на українському сертифікаті, але срок дії сертифікату закінчився 3 травня. У Парижі я зробила бустерне щеплення, але мені видали сертифікат де вказано, що в мене 1 із 1 дози, так як вони не можуть видати сертифікат на повне вакцинування на основі Українського сертифікату. Сказали, що потрібно буде на кордоні показати два сертифікати і пояснювати, що в решті в мене 3 щеплення. Як вважаєте можуть бути проблеми з цим? Можливо хтось в такій же ситуації(
-
Всім доброго дня. Дайте будь ласка посилання або відповідь, якщо є час. Бо таких запитань вже 100500 було. Якщо прийшли візи foil-less visas, то я теоретично можу летіти до Канади? Чи потрібно всеж таки іхати до Варшави і ставити мультівізу?
-
Так, я знаю що летіти з Польщі можна, як варіант. І це одноразова віза. Питання чи достатньо такого листа для вильоту чи потрібні ще якісь документи?
-
Можливо в когось є посилання на першеджерело із оф сайтів? Шоб достойменно вивчити це питання?
-
☺️ І це дуже погано...
-
Можливо в когось є посилання на першеджерело із оф сайтів? Шоб достойменно вивчити це питання?
-
Перегляньте актуальні у дівчат, там люди пишуть, хто як їхав. Здається писали, що листа з пошти достатньо, але перевіряйте. І пости про ці візи є, може там є інфа з офіційних сайтів, перевірте
instagram.com/maryna_korotych?igshid=YmMyMTA2M2Y=
instagram.com/nadiia.slova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня. Розкажіть про садочки будь ласка. І чула, що з п`яти років школа безкоштовна. Моєму синові у вересні буде 5. Чи є садочки літом? Якщо можливо, то цікавить інформація про Едмонтон і Калгарі (обираю між цими двома містами)
-
При можливості,якщо будеш розказувати за ціни,за торонто теж цікаво!
-
Народ,хто ще чекає на візи більше місяця??в нас групова зявка (сім’я),подавались в Варшаві…вже пройшов місяць після біометрії,і тиша(((
-
Не показуйте бустер. Канадцям треба тільки 2 вакцини. Я вже тричі був опитаний на предмет чи маю я всі обидві вакцини і, одночасно, чи не маю симптомів і не перетинався з хворими. Тобто друкуєте з порталу дія і все. Про польську скажете, лише якщо спитають окремо про бустер