Канадський Марк Chat
-
Моя вам порада, поки не буде візи в паспорті, не купуйте ніякі квитки. З імміграцією дуже важко передбачити, я працюю в цій сфері дуже довго тому знаю, що затримки можуть бути або дуже довгі, або раптово дуже швидко. Будуть квитки, наскільки я знаю що буде достатньо часу щоб виїхати до Канади після отримання візи.
-
У сервісному центрі стара назва (МРЕО) видають довідки де і коли навчався. Ця довідка підтверджує стаж водіння. В подальшому цю довідку потрібно перекласти на англійську мову. Цей варіант підходить тим людям які можуть вільно перетинати Український кордон. Ця довідка безкоштовна . Потрібно написати заяву і вказати - Для заміни водійського посвідчення за кордоном
-
Питання в тому, чи зможу я квитки онлайн оформити, перебуваючи в Україні. Та якими авіакомпаніями люди летять
-
Авіакомпанії : AirCanada, Lufthansa, KLM, WestJet, Lot, і.т.д. Залежить на яку суму ви розраховуєте. Такі посередники як Kiwi or Expedia.ca допоможуть вам знайти квитки куди вам потрібно. Можете зразу виходити на авіалінії і через низ купувати. Є ще FlightHub, Cheapoair, Orbitz і т.д допоможуть знайти квитки. Я надаю перевагу Expedia бо багато через них купували та ніколи не було проблем. Kiwi - дешеві ціни, але ненадійні бо не будуть допомагати з переоформленням квитків чи якщо виникнуть проблеми
-
Ми мали інфу що візи вклеєні і паспорти повертаються до нас. Ми і замовили квитки. Коли отримали паспорти то у двох дітей виявили візи які вклеїли вже протермінованими. Тепер маємо проблеми...
-
Я зможу на цих старих їздити перший місяць?
-
Дуже дякую за інформацію!!!
-
Паспорти дітей закінчувались 07.04., ми їх продовжили печаткою в паспорті до 2026року. Про це зазначили окремим листом коли надсилали паспорта на вклейку. Візу хлопцям відкрили з 01.04.22 по 06.04.22, а вклеювали її 07.04.
-
Дякую. Ми так і зробили. Наша знайома з Едмонтону звязалась з IRCC, ми були на другому телефоні, оператор питала в нас інфу з наших анкет щоб нас ідентифікувати. Потім сказала заповнити веб форму і додати копії віз, паспортів там де продовжений штамп, і копії квитків. Вже третій день чекаємо відповідь.
-
Ми в Іспанії 😔
-
Буду вдячний!
-
За таке посвідчення водія часом і у європі придиралася поліція. За Канаду не знаю.