Канадський Марк Chat
-
так, запис в Австрію непотрібен на сдачу паспортів
-
Я платив за кожен окремо. Інакше другий паспорт не відправлять.
Також читав, що хтось. Писав записку щоб одним конвертом відправили зворотньо 2 паспорти, але це лотерея в якій впливає людський фактор.
-
Зрозуміло … ви на Відень відправляли теж?
-
Ні. Але це не важливо, на сайті VFSGLOBAL подивіться, сплата за зворотнього курьера за паспорт. Якщо не хочете потім їхати в візовий центр особисто забирати паспорт, заплатіть за 2 і все.
-
Так так.. просто за Відень писали( per pocket )
-
Ну це таке..
-
Товариство, вітаю вас! Маю водійські права на дівоче прізвище. Чи дозволять мені їх обміняти на канадські, якщо маю переклад свідоцтва про народження та одруження? Хтось так робив уже? Дякую за відповідь!
-
А де можна ознайомитись з цією інформацією? Це якесь виключення з правил?
-
Спробуйте знайти інформацію на vfs global
-
Ви без черги заходите і закидаєте самостійно конверт у скриньку. Нащо там запис?) вам пишуть люди які це робили самостійно, якщо їхній досвід не достатньо достовірна інформація для вас, то шукайте інформацію самостійно) а не просіть їх підтвердити власний досвід ще якимись посиланнями, які потрібні вам, а не їм.
-
Доброго вечора, поки офіційно потрібно: www.youtube.com/watch?v=zBiTR4Exi0E&t=382s
але кажуть, що неофіційно буде скоро: www.youtube.com/shorts/XTQu4p3g-rg
-
Ну я звідки знаю. А чому тоді потрібен запис у Варшаві? Тому й питаю чи є якась офіційна інфа
-
з якою? ніде нічого не пишуть. власний досвід попереднього тижня
-
ну я питаю, так як планую, щоб мені у Варшаві заніс знайомий. Тому хочу розібратись чи обов'язковий запис чи ні, чи є якісь винятки чи це тільки для біометрії записи
-
Це додаток в який вносиш дані про вакцинацію щоб не сидіти карантин в Канаді
-
То ви тоді і питайте за Варшаву, бо там запис потрібен )
-
так я і питаю, де ви взяли таку інформацію, щоб піти почитати і розібратись чому в одних потрібно записуватись в інших ні, як це все влаштовано
-
Vfs global
-
Шукайте інформацію
-
Або Canada.ca
14268/64839