Канадський Марк Chat
-
мало того, кует це по факту туристична віза, яка не дає права отримати дозвіл на постійне проживання, а дає право отримати відкритий дозвіл на роботу на 3 роки, якщо заїдете в Канаду до кінця березня. і цей дозвіл на роботу не всюди враховується як канадський досвід. і не по всім НОК
-
www.facebook.com/GeneralStaff.ua/videos/782706169617153/
-
Та ні, ви не консультант, навіть навпаки. Ви тут стільки порад даєте і на стільки дезінформуєте людей. Я вам буквально цитую те що написано на сайті Канади, а ви кажете що це не так і перекручуєте... Насправді мені просто стало цікаво, на скільки ви далеко можете зайти. Бачу що дуууже далеко. Я звичайно вам не буду нічого доводити але для себе мушу з'ясувати все таки ці моменти відносно ворк перміту, візітор рекордс та терміну перебування... Вибачте, якщо образив, я не стримався
-
Бачу вам дійсно немає чим зайнятися. Я вам в кожному повідомленні писала що це те, що я знаю і цю інформацію необхідно перевірити.
А ви собі дозволяєте образити незнайому людину, яка намагалася вам допомогти, витрачала на вас свій час та увагу ( а вам просто цікаво було)
А тоді ви чогось думаєте, що якщо сказати вибачте. То ніби і не образили.
-
Ворк перміт, це дозвіл на роботу, три роки ви маєте право жити в Канаді і працювати. Не потрібно перетинати ніяких кордонів. Без цього вас не приймуть на офіційну роботу
-
Мені дали робочу візу по CUAET. І читав, що багато кому також зараз дають саме робочу, а не візитор візу. На три роки. Не на весь термін паспорту. Паспорт отримав з візою 21 вересня.
-
Так вам обов'язково отримати дозвіл на роботу. Однак, якщо ви не збираєтеся працювати, можливо в когось і так виходить, ви можете не отримувати а просто подорожувати.
-
Ви не знаєте, ворк перміт дають по прильоту на три роки з дати прильоту, чи з дати отримання візи? Дякую.