Канадський Марк Chat
-
Навіть якщо хтось щось не правильно відповів на питання, кожен має розуміти, що цей чат це не імміграційний консультант , помилятись це нормально. А якщо Ви вважаєте що знаєте краще, то зсилайтесь на факти відразу , а не закінчуйте діалог повідомленням :» Ви не праві, але я Вам доводити це не буду»
-
А що саме не відповідає? Читаючи Ваш діалог і прочитавши всі скріни, я побачив, що візітор рекорд потрібен у кого візітор віза, але немає ворк перміту. Якщо є ворк перміт, ніде не написано, що потрібно оформляти візітор рекорд. Поправте мене, якщо я помиляюсь
-
З усіма твердженнями я згоден що Пані написала, покажіть де вона сказала що віза не визначає право на перебування та ворк перміт не дає право на роботу?
-
На мою скромну думку поради іншим стосовно переїзду в іншу країну і щодо заповнення форм і документів можуть давати люди які щонайменше вже переїхали і можуть і мають чим поділитись. Чат перетворюється на шлак. Для того хто хоче щось почерпнути тут стає тісно...
-
Комусь вдалось вирішити проблему з отриманням financial assistance?
-
Доброго дня. Отримав паспорт з візою, не розумію чому дали тільки пів року, і то одноразову. Які в кого думки? Якщо не встигну виїхати, що робити після?
-
Термін дії паспорта довший ?
-
До 2027 року
-
Вклеювали замість електронної ?
-
Ні був лист запит на паспорт
-
Дивно. Так вирішив офіцер чомусь Якщо не в’їдете , вона згорить і потрібно буде знову подаватись
-
В принципі достатньо часу щоб приїхати. Програма то гуманітарна , від війни тікають люди