Канадський Марк Chat
-
Монреаль, або Квебек краще)
-
Захотілося в Калгарі.Аж тепер боюсь, що будуть завищені очікування.
-
десь в мене було посилання, не можу знайти. там не так було написано, а про те, що видача віз кует (по якій можна отримати відкритий дозвіл) діє до кінця березня, відповідно при лендінгу не буде можливості отримати ворк перміт по закритій програмі
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html?fbclid=IwAR3QCvcVV7c1ZNXyI-TQR6VdYR3r5ZakRP6p7aa9ic5PWT6Bp4NDX6WVp08
-
Я все розумію, готуйтеся, заодно і мову можна трошки підівчити
-
Ми живемо в Едмонтоні, але чоловік минулого тижня був по роботі в Калгарі. Каже, що Калгарі більш приємне місто, сучасніше ніж Едмонтон, гарний центр міста, якось живіше. Коротше, сподобалося.
-
Думаю, що головне, щоб віза була. А ворк перміт можна окремо запросити, просто доведеться заплатити за нього. Не думаю, що вони будуть відмовляти людям у дозволі на роботу за таких обставин. Але хто його зна, що ще буде у березні.
-
Дуже -дуже дорого
-
Десь так
-
Дивлячись, що ви будете робити. Імплант тут може вартувати кілька тисяч доларів. Якщо у вас є можливість зробити зуби в Європі, зробіть це і по можливості максимально все.