Канадський Марк Chat
-
Там дуже цікавий і красивий Парламентський пагорб, просто чудова архітектура. І неймовірний вид на провінцію Квебек з обзором річки Оттава.
-
Я Київстар Тариф 135 грн + 350грн ідеальний роумінг.
-
Доброї ночи, скажіть будь ласка, у кого були проблеми з поданням на фінансову допогу,хтось зміг додзвонитися за номером який вказано при помилці?
-
Не знаю чи допоможе але люди писали , що допомагає зміна браузеру . Спробуйте через explorer податись, можливо вийде
-
Хтось загубив паспорт дитини поширте будь ласка
-
Дякую, фантастика
-
Доброго дня) Скажіть будь ласка, як знайти ці програми, чи готелі, які по приїзду дають житло на 2 тиж?
-
з'явилось 2 дні на запис у Львів
-
А можна подробиць про "неможна знімати у національному парку"? Усі ці фото і відео у ютубі та інстаграмі виходить нелегально роблять, або усі з ліцензіями? Чи як?
-
Дякую за підказку,бо були в аеропорту,сказали що по їхній основі все ок,треба телефонувати за вказаними номерами.
-
Ви як спробуєте, відпишіть мені,будь ласка, чи вийшло. Дружина скоро буде їхати, хочу допомогти хоча б якось)
-
Які саме дні? О котрій ви заходили?
-
Доброго ранку. Підскажіть будь-ласка, чи було у когось таке, я і чоловік вже в Канаді, подалися тут на новий ворк перміт т.я. міняли паспорти. Я вже давно мій ворк перміт отримала, а чоловік чекає вже більше три з половиною міс, писали в кризову форму, дзвонили. На роботу його не беруть без нього, пояснювали їм це по телефону, але відповідь одна й та сама що потрібно чекати. Скільки взагалі його можно так чекати?