Канадський Марк Chat
-
Привіт, мені вдалося знайти дуже хороший будинок:)
-
Scam
-
Тут є номер до центу, але майте на увазі, що там включається відповідач з меню. На пряму ніхто не відповідає. Ви з якої країни відправляли паспорти?
-
Ми вже бачили,скільки можно?
-
Друзi доброго вечора,пiдкажiть будь-ласка я отримав вiзу до Канади,i зараз думаю куди поiхати, до Торонто чи до Калгарi?моя професiя я займаюсь ремонтом квартiр. Дякую хто менi видовicть.🙏
-
В когось є взірець як писати в кризову форму бо ввожу дані а там треба Aplication number який починається на SV + цифри а в мене починається на W + цифри ??????
-
Подавав на вклейку сам в Відні 26.09 завтра зранку їду забирати
-
Не правильно вибрана опція. Попробуйте вибрати ішне зі списку
-
Це напідходяще
-
Чи є чітка позиція яку вибирати?
-
Ця позиція означаю що хочу уточнити на якій стадії моя аплікація
-
Вибирали це із списку?
-
А далі при заповненні форми вибираєте після всіх даних Temporary resident
-
Так це тут ж написано
-
А в другій позиції що саме вибирати?
-
Temporary resident visa Чи Temporary resident permit
-
- На вопрос “What do you need to do?” выбираем ответ “Request Priority Processing for my existing application”
- Подготовьте application number анкеты, которая ещё не согласована и начните заполнять форму.
- При заполнении в одном из последних пунктов нужно будет выбрать на что вы подавали. Если у вас CUAET, то в первом окне выбираем temporary residence, во втором temporary resident visa. 4.Пишите письмо офицеру с просьбой ускорить, объясняете причину, почему необходимо ускорить.
-
Дякую
-
Привіт громадо. Подала анкету на канадську візу ще в Україні, а зараз знаходжусь в Польші. Хочу продовжити свої дії. Підійшла в Канадське посольство в Польші, мене відфудболили і сказали що я маю на подачу біометрії записатись онлайн. Підкажіть сайт де можна записатись онлайн або роз’ясніть мої дії далі. Буду дуже вдячна💋
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/
14909/64839