Канадський Марк Chat
-
www.alberta.ca/assets/documents/lbr-aaip-tech-pathway-nocs-codes-list.pdf
-
Як я розумію , це залежить від програми по якій плануєте
-
Тобто це професії яві потрібні за провінційною програмою?
-
Тут мова йде тільки про , Alberta Opportunity Stream
-
Є декілька провінційних програм , по яким можна подаватись на номінацію провінції В кожній свої вимоги , по мові , освіті , професії і т.д
-
Доброго дня всім. Не забуваємо, що яка б програма не була, важливим фактором є знання мови. Навіть отримати мінімальний бал 4 з IELTS не просто, особливо для людей, які не мали змоги спілкуватися з носіями англійської мови. Вчіться, слухайте передачі, читайте, ви навіть не уявляєте, як вам все допоможе в майбутньому. Говорю не просто так, я все сама пройшла.
-
Всім привіт!
Запрошую на навчання у школу англійської мови - SOLOWAY.
📲www.instagram.com/soloway_english_school/
🌱Мене звати Вікторія, я викладач з 10- річним стажем, тому точно знаю як допомогти людині розговоритись🧡
🌱В моїй школі я пропоную ЯКІСНІ навчальні послуги!
🌱Є можливість займатись індивідуально та в парі з досвідченим викладачем.
💳Ціна індивідуальних занять - 450 грн/годину. Ціна парних занять - 300 грн/1 год 10 хв.
🌱Для тестування чи запису на пробний урок - пишіть в телеграм чи інста;)
-
💸 НБУ заборонив приватні перекази з гривневих карток на картки фізичних осіб іноземних банків за кордоном.
Заборона набирає чинності з 5 жовтня. Вона не стосується переказів для оплати навчання (на рахунки навчальних закладів), лікування, транспортування хворих, витрат, пов’язаних зі смертю, а також для сплати аліментів.
Перекази між гривневими платіжними картками українських банків, незалежно від країни фактичного перебування клієнта, дозволені. finance.liga.net/ua/bank/novosti/nbu-zapretil-chastnye-perevody-s-grivnevyh-kartochek-na-karty-inostrannyh-bankov
-
Всім привіт є таке питання чи є хтось тут хто особисто заносив паспорта на вклейку віз в Стокгольмі Швеція.
-
Привіт)на водія)з дружиною сміливо можете робити на двох,про більшу кількість людей не знаю