Канадський Марк Chat
-
В жовті плануємо переїхати в Канаду
-
Буду дуже вдячна
-
Люба інформація дуже важлива для мене
-
Друзі в мене питання чи можна подаватись на візу з звичайним закордонним паспортом (без біометрії) ?
-
ви можете в ЦНАП замовити біометричні паспорти, це не так дорого та довго
-
Я розумію але моя подруга знаходиця в німеччині і в неї звичайний закордонний
-
я десь чув що можно подаватись навіть з звичайним незакордонним паспортом, так що я думаю, що я думаю у неї все вийде
-
Зрозумів дякую а проблем з перельотом
-
Не буде ?
-
Досить довго, зараз від двох місяців через ЦНАП!
-
А проблем не буде ? всеж без біометрії ?
-
я думаю це залежіть від області. В Полтавській я подав документі в ЦНАП 09.09, паспорт отримав 28.09. Там є два варіанти, "швидкий", коштує 1144грн, та "звичайний", якщо не помиляюсь то 800грн.
-
Хз, по ідеї вони всі друкуються в столиці на одному комбінаті, у Львові за 5 днів вже 2 місяці буде, звичайний.
-
я думаю що мені просто пощастило, тому що, навіть швидкий варіант це 1 місяць, + вони дають підписати бумажку, що вас попередили, що сроки можуть змінитися
-
вивчити швидко-самостійно - так не буває або самостійно і довго або краще з кваліфікованим репетитором, так буде швидше спробуйте пошукати репетитора на: t.me/textlancer
-
якщо ви не можете (могли) себе мотивувати на вивчення - це не означає що інші не зможуть. ресурс призначений для початківців які ХОЧУТЬ почати вивчати ще одну мову. якщо ви прийдете до репетитора знаючи 300 слів а не 2000 ви просто заплатите більше коштів, поки не будуть опановані основи
в будь якому випадку треба починати вчити вже відучора. не буде мотивації - не буде нормальної роботи і адаптації