Канадський Марк Chat
-
Ти думаєш люди які жили у Європі мають більше грошей? Нажаль це не так.
-
Та тікі половина вссі з заробітків туди їдуть
-
Ти думаєш люди які жили у Європі мають більше грошей? Нажаль це не так.
-
Навіть якщо є якась тисяча доларів то вона дуже швидко витратиться у Канаді, ці 3к просто додають трохи впевненості. Канада точно не для того щоб пересидіти, треба пахати як чорт, вчити мову багато і інтенсивно
-
Якщо ти заїжджаєш у Європу на заробітки , на пару місяців, максимум рік, то можна жити у будці, їсти мівіну і відкласти гроші. Але якщо живеш так рік і більше, орендуєш нормальну квартиру то тобі залишається у кишені зовсім трошки
-
Я жив у Польщі 10 років, з двух зп мені і моїй дружині вдалося відкласти десь 2000$. Оплати за житло, їжу, речі, мобільний зв'язок і т.д спалюють майже усю зп під 0
-
Канада дуже тяжка країна для еміграції, і ця допомога на старт і невеликі полегшення забрали тільки "дуже", але всеодно щоб тут залишитись треба дуже багато попрацювати на роботі і над собою теж
-
Я не можу зрозуміти одне з вище прочитаного чому так багато ниття на тему несправедливості? Хіба виплати і допомоги дають вибраним? Наскільки я знаю програма розрахована однаково на усіх Українців і пріоритет з поселенням і всебічними допомогами надають жінкам і дітям. Практика показує, що не мало людей, які втратили житло, речі і дійсно втекли з зруйнованих та та гарячих точок по приїзду до Канади декларують не малі суми грошей. І влаштовуються тут не погано і швидко. Не відмовляються від виплат, які їм пропонують і ниють що як все зле. Не всі заробітчани з Європи володіють такими сумами. Умови створили для всіх Українців однакові, можливості у всіх різні і розуміння життя в Україні, Європі і Канаді. Ті хто ниють про те як все зле у Канаді, будуть нити як все зле всюди. Ви не думайте що при усіх спрощеннях по приїзду до Канади на Вас впаде "Американська мрія" з купою грошей. Вам дали МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ і БЕЗПЕКУ.
-
Абсолютно згоден 🤝
-
Хто не пробував заробітки той не знає про що дискутує. Не все так солодко на заробітках. Чомусь всі думають що на заробітчан гроші на голову падуть. Більшість Українців тяжко працює щоб заробити, не залежно чи в Україні чи за кордоном. А де працювати вибір особистий і його пора вже поважати, а не засуджувати. Я поважаю і щиро співчуваю всім людям, які сильно постраждали і втратили ВСЕ. А для тих хто ниє, що як все зле і мені мало дають варто зрозуміти, що між дупою і диваном долар не пролазить. І у Канаді якраз такий стиль життя! Слава Україні!
-
Валерій Полковський, пошукайте на фб Або 7804196126 Колись давно корист його послугами. Він робить(-ив) легальні переклади, бо є у спілці перекладачів Альберти.
-
Знакомая семья нуждается в помощи, син обьявил сбор
-
❗️ПРОШУ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ БАТЬКА❗️
Мій батько - Дамаскін Олексій Борисович був тяжко поранений у бою, захищаючи нас і нашу країну:
🔴черепно-мозкове поранення 🔴внутрішньомозкова гематома потиличної частини з множинними кістковими переломами 🔴множинні осколкові поранення 🔴осколкові переломи 5,6,7 ребер 🔴лівосторонній пневматоракс 🔴поранення черевної порожнини 🔴відкритий вогнепальний перелом лівої плечової кістки
❗️ПОВНИЙ ДІАГНОЗ НА 2 ФОТО У КАРУСЕЛІ❗️
Для порятунку життя батька його необхідно оперувати в Німеччині!
❗️НЕОБХІДНА СУМА: 25тисяч евро❗️
Прошу допомоги фінансової та інформаційної, кожен репост дуже важливий 😭🙏🏻
Реквізити:
5366391107689903
Paypal: [email protected]
Будь ласка, не залишайтеся байдужими, допоможіть врятувати життя рідній людині, яка захищала нашу країну🙏🏻🇺🇦
По всім питанням звертайтесь Мій телеграм:@Dm9ua Син:Дамаскін Михайло Олексійович контактний номер телефону:380683093200
Хто зробить найбільший донат, отримає подяку від майора Чорнобаєва
-
Всім привіт. Скиньте будь ласка локації пунктів допомоги для українців в Едмонтоні( меблі і інше) Дякую
-
Дуже Вам дякую)))
-
Наші зараз апріорі їдуть з інших країн. Літак Жуляни - Калгарі щось не літає.
Волонтери виснажуються так чи інакше. Люди в принципі мають властивість втомлюватися. Не залежно від того, кому вони допомагають.
Податки канадці платять на імміграцію будь кому, незалежно чи індусам, чи африканцям, які їдуть сюди "вчитись" і стають біженцями, чи нашим, які доречі біженство не отримують (вони отримали ворк перміт і підуть пахати, або гроші закінчаться і вони поїдуть додому).
Ця мадама бере кілька не зв'язаних між собою фактів і будує між ними неіснуючі зв'язки, щоб виставити тих, хто їде з третіх країн абсолютним злом. Це повна дурня. Таким фейсьучним лідерам думок треба закривати доступ в інтернет щоб не труїли мізки нормальним людям😀
Це звісно жесть, якщо люди, мужчини, які сиділи у умовній Італії 10 років їдуть сюди і живуть в бесплатному житлі, яке надали волонтери, але чомусь мені здається, що їх меншість. Це на їх совісті. Їм за це воздасться.
З іншої сторони ця мадам постить ці пости в Канаді, значить її коло знайомств полюбому включає Канадців. Якщо вони перестануть допомагати - то скоріше через оцю ненависть українців до українців, яку несе цей пост, ніж через те, що українці, які їдуть зараз - браковані.
Якщо ж наші жінки/мужики, які сиділи в Італії 10 років, все ж вирішили приїхати сюди і спробувати зачипитись за Канаду і башляють за себе самі - ви маєте бути раді, бо це ваші співіідчизники. Ви будете те радіти через кілька років почувши Українську мову. Дай Бог їм всім сили і вдачі знайти тут роботу, себе і бути щасливими, бо в Європі зараз очевидно не дуже.
На фронті доречі теж не всі мужики, які зараз живуть в Україні, мало того, коли ви кажете "хахол чо ти нє на фронтє" - чим ви відрізняєтесь від русні?) Мало того, якщо умовних мужик, який летить з Польщі, мав по вашому їхати в Україну класти життя за Батьківшину - чи відправили ви своїх мужиків з Канади вмирати за батьківщину?) Зразу почнеться "та він не солдат" чи "та в нього тут PR", чи "та він годує сім'ю".. дуже класно дивитись як міняється судження, коли проблема торкається персонально вас.
Завжди дивувало, що умовні Індуси тащать своїх за собою вгору, де б не було ( сужу по своїй ІТ компанії, яка доречі схлопнулась через війну: До війни амери хайрили наших, потім на проект взяли Індуску, через місяць їх вже було 50, ніякого хейту, я захоплююсь цією їх рисою) - наші ж по дефолту топлять наших як можуть, так є:)
Я сам приїхав по CUAET, живу в свому житлі, башляю за все з 1 ж дня війни, не загризіть мене будь ласка:) хоча мені пофіг. Просто тригерить, що наші себе так поводять на публіку в такий час.
Поважайте одне одного, будьте людьми і проводьте себе гідно і все буде добре. І донатьте, як маєте гроші, в Україну. Все буде добре 🇺🇦