Канадський Марк Chat
-
А в принципі. Якщо навіть наші їдуть з заробітків з Польщі чи Італії - як я писав вище, в Канади є все одно план на імміграцію. Вони з 2000 підняли населення на 8 млн. Вони так чи інакше наберуть цих імігрантів, однаково чи наших, чи індусів, чи афганців. Хай краще це будуть наші працьовиті люди з Польщі, які там заробляли, і тут зможуть, ніж хтось інший. В Канаді 1млн вакансій на ринку праці і найменша безробітність за історію країни. Всі влізуть. Треба радіти за своїх людей. І не треба бути жадними. Якщо ці бонуси не впадуть нам - вони впадуть афганцям :) їм не шкода?)
-
Тому коли там пані пишуть вище, що її знайомі напахали в Італії за 7 років на хату, а тут їдуть сидіти на її шиї - то це смішно. Очевидно що люди вміють працювати і їдуть сюди працювати і шукати краще життя. Дай Боже їм успіхів. Побільше б наших класних спеців в класну країну.
-
Ми летимо 05.10, нам не потрібно ж заповнювати арівелкан? Ми не вакциновані і тест ПЛР теж не треба?
-
Добрий день, можливо хтось вже пройшов схожу ситуацію. Зробила запит на візу по Cuaet і зараз маю відправити свій паспорт щоб вліпили візу яка має бути на 3 роки. В письмі кажуть що паспорт має закінчуватись після закінчення візи. Але що робити коли паспорт закінчується через 2 роки і за відведений місяць який дає Канада щоб відправити паспорт ніяк не можу встигнути зробити новий паспорт. Що робити в такій ситуації? Дякую.
-
-
Візу дадуть на 2роки, ворк перміт теж на 2 роки. Як варіант по приїзду в Канаду подаєтесь в українське посольство за новим паспортом(але черга на прийом громадян зараз біля 6 міс.) Потім з новим паспортом подаєтесь на візу Куает (тільки вже з території Канади) отримуєте її до кінця дії нового паспорта і з новим паспортом подаєтесь на новий ворк перміт(на 3 роки) але можливо до того часу уже зможете податись на ПР.
-
Дякую за відповідь! ☺️
-
Привіт, а як довго ви чекали на затвердження візи після здачі біометрики? Будь ласка. Я в Римі здала .
-
Дякую, в Римі здавала, 15 вересня. Не було взагалі черг на запис.
-
Ви летіли в жовтні?