Канадський Марк Chat
-
Я з вами згідна , але там я впевнена на 99%що потрібно імплант , от і цікаво чи хтось вже з цим звертався . Завтра будемо звонити і запитувати
-
Йдете в new urban registry і кажете " я по cuaet дайте розширену страховку будь ласка". Процедура та сама.
-
Немає там олл інклюзів, імпланти не покриває страховка навіть з бенефітами
-
Якщо ви у великому місті попробуйте знайти російськомовного стоматолога по договоренності зробить вам без страховки
-
Де можна імплант там можна видалення зуба і вставити його після війни в Україні. Головне з пульпітом або запаленням нерва не вмерати тут. Тим не менше, воно включає в себе стоматологію і офтальмологію, чого не включає в себе базова страховка. Ясно, що там не буде чогось захмарного, але базові речі буде покривати по стоматології і офтальмології.
-
Певно дорого..
-
Ні , навіть дешевше , знайомі так робили
-
Знайомі робили в Канаді?
-
Так
-
Я робила імплант в Україні це Катастрофа
-
В Канаді медицина одна з найкращих
-
Надіюсь той іплант коштує не всі гроші світу .
-
Пробуйте говоріть , цікавтесь на місці
-
Доброго дня,хочу подати паспорт на вклейку в Берліні особисто,і забрати потім,(без кур’єра )одні люди кажуть ,що в Берліні немає такої функції ,інші кажуть що можна,якщо дійсно хтось так робив,відгукніться будь ласка)
-
Може хто має посилання для відслідковування паспорта по трек-номеру? Шукав на VFS global - "Not Found", хоча трек прислали і 28.09. статус в кабінеті на IRCC теж оновився на "aproved"
-
А скільки коштує та розширена страховка, напишіть будь ласка назву, хочу загуглити
-
У мене діти 8-6-5-1 років, ми завтра прилітаємо в Канаду, перший аеропорт Торонто. Дорослим беремо воркперміт, а дітям що повинні дати?
-
А діти будуть вчитися у школі безкоштовно
-
А кому ще рано в школу...мабудь тільки допомогу фінансову🙄
-
Скажіть будь ласка, ви коли входите у VSP global, ви вводите номер заявки чи паспорта, я також не можу відстежити. Дякую
15500/64839