Канадський Марк Chat
-
Всі зміни подаються тільки через кризову форму. На сторінці IRCC вона повинна бути. Дуже багато разів зустрічав у різних чатах рекомендації про внесення змін до анкети через кризову форму.
-
Принаймні спробуйте зв'язатися з кол центром ircc можливо буде можливість подати пакет документів на виготовлення SJTD тільки вкладете копію отриманого запросу на вклейку візи
-
Якщо Ви вказали все правильно у анкеті то і змінювати по факту нічого не потрібно, бо помилково Вам вислали інший тип запросу на вклейку
-
Дякую, зараз спробую написати їм на кризову, це я так розумію на томуж сайті Ircc де і анкета має бути типу посилання на гарячу лінію чи їхня електронна адреса для листування
-
Тут треба вибрати How to submit additional documents, якщо Вам потрібно додати якісь документи чи внести зміни
-
На другому фото знайшов номер за яким можна зателефонувати, можливо це Вам якось допоможе
-
Вчера говорили тут за страховку. Прийшла сьогодні Alberta health care insurance plan health card. Чекав 4 тиждня. При цьому в листі є форма, конверт і інструкція, як податись на Alberta health benefit. Потрібно заповнювати і надсилати поштою, знову попереджують про процесінг і очікування в 2-4 тиждні. Alberta health benefits включатиме в себе coverage for prescription drugs, essential over-the-counter medications, eye exams and glasses, dental care, essential diabetic supplies, emergency ambulance services. Так що на страховку треба подаватись одразу, як є куди отримати конверт (якщо нема - можна на пошті орендувати поштову скриньку). Що конкретно входить в dental care, не ясно, але очевидно, що імплантів від базової соціальної страховки очікувати не варто. Проте думаю ургентна стоматологія мала б бути включена. Завтра спробую дізнатись і напишу, якщо матиму успіх.
-
Марк, може є якісь ініціативні канадці або резиденти, які б могли створити петицію про заборону в'їзду росіян до Канади на подібних умовах? Знаю, що ворк перміт вони і так отримують на регулярних правах, аналогічно, як і можуть подаватись на біженство, на регулярних правах. Ініціатором, наскільки розумію, може бути тільки громадянин або постійний резидент.
-
Формуляровочки топові: по перше, вони прикриваються Білорусами, по друге, "дозволити резидентам Канади, незважаючи на їх статус", по третє - в другому пункті йде мова про людей, які активно виступали проти влади .. і тут же паравозом закатують тих, хто просто валить від мобілізації.
-
Я чомусь впевнений, що ніхто їх сюди не пустить
-
Побачимо, на разі Канада за рахунок українців чудово закриває питання демографічні, то навіщо їм ті бидляки з московії
-
Абстрактна логічна задачка. Нам всім робити бекграунд чек, тому, що судимі сюди не заїхали ( коли аплаївся - моніторив по групам відмови - пролітали брехуни або злочинці) Як це буде працювати з росіянами? Умовно: фемактивістка з фемен сюди не попаде - вона судима. А Жора в футболці Путін і z на грудях - ізі, він не судимий?
-
Хм, вам потрібно пояснювати очевидні речі...? розіяни це дикуни і бидлота, канадський уряд не дурний
-
😅😅😅 жоден закон мене не зупинить висловлювати свою думку про цей мусор...
-
Це буде умовно 0,05% з 300к аплікантів на 100% з 500к аплікантів. Вас ці цифри влаштовують? Уряд все ж не дурні люди, якщо про нюанс з судимими здогадався я - здогадаються й вони. Інша справа - лобісти інтересів Росії, які є всюди. Це ж як з ремонтом турбін норс стріму: Канада взялась ремонтувати, пішов гомін, діаспора перепитала і вони там чот дали задню. Це ж не Росія і Україна . Тут уряд відповідає за фігню перед громадою, якщо громада не сидить мовчки на жо.