Канадський Марк Chat
-
Формуляровочки топові: по перше, вони прикриваються Білорусами, по друге, "дозволити резидентам Канади, незважаючи на їх статус", по третє - в другому пункті йде мова про людей, які активно виступали проти влади .. і тут же паравозом закатують тих, хто просто валить від мобілізації.
-
Я чомусь впевнений, що ніхто їх сюди не пустить
-
Побачимо, на разі Канада за рахунок українців чудово закриває питання демографічні, то навіщо їм ті бидляки з московії
-
Абстрактна логічна задачка. Нам всім робити бекграунд чек, тому, що судимі сюди не заїхали ( коли аплаївся - моніторив по групам відмови - пролітали брехуни або злочинці) Як це буде працювати з росіянами? Умовно: фемактивістка з фемен сюди не попаде - вона судима. А Жора в футболці Путін і z на грудях - ізі, він не судимий?
-
Хм, вам потрібно пояснювати очевидні речі...? розіяни це дикуни і бидлота, канадський уряд не дурний
-
😅😅😅 жоден закон мене не зупинить висловлювати свою думку про цей мусор...
-
Це буде умовно 0,05% з 300к аплікантів на 100% з 500к аплікантів. Вас ці цифри влаштовують? Уряд все ж не дурні люди, якщо про нюанс з судимими здогадався я - здогадаються й вони. Інша справа - лобісти інтересів Росії, які є всюди. Це ж як з ремонтом турбін норс стріму: Канада взялась ремонтувати, пішов гомін, діаспора перепитала і вони там чот дали задню. Це ж не Росія і Україна . Тут уряд відповідає за фігню перед громадою, якщо громада не сидить мовчки на жо.
-
Судимість судимості рознь. Навпаки, якщо розіянина притягували до відповідальності за протести, відстоювання опозиційних думок, били, наприклад, або ще якась така діч, то це прямий шлях до політичного біженства. Всі, хто зараз потікав з Росії скажуть "ми за мир і нам немає куди вертатися, бо нас або засудять, або відправлять на війну" і їм всім Канада роздасть візи, навіть не сумнівайтеся.
До речі, росіянам ніхто і не переставав давати візи. Деякі стоять у черзі на імміграційні візи вже роками і їм їх продовжують видавати. У телеграмі є групи, можете пошукати і почитати, якщо цікаво.
-
-
Та ну, ви вірите, що вони усі з антивоєнною позицією? Деякі так, але їх меншість. Загалом росіянам байдуже, вони рятують свою шкуру. Дівчата в російських тг групах переживають, що українки не захочуть їм манікюр робити у Канаді. Про яку антивоєнну позицію тут можна балакати.
-
Просто кажу те, що бачила) але це правда, ні тіні співчуття від цих жінок я не побачила, про війну ні слова, але як жити без гарних майстрів з України вони хвилюються
-
Не можна толерувати і співчувати жодній людині з рашисткім паспортом. Колективна відповідальнісь! Якщо і судили. Значить не достатньо протистували!!! Вони напали на Україну і вбивать наших братів,сестер і дітей кожного дня!!! Всі вони мають лишатись в кордонах свого племені!