Канадський Марк Chat
-
Ну тут кому як везе
-
Я зробила повністю все дуже скоро
-
18 квітня подала документи , в той ж день прийшла відповідь від них про те що біометрія , через 3 дня я була в Австрії , зробила біометрію і в то й же день вечером додому , потом додаткові документи тому що я не повнолітня , і в мене запросили їх , і 5 в мене вже був foil less, 6 взяла квитки за хорошою ціною і хороший узагалі переліт , 19 була в Канаді з ранку
-
Так
-
Бейсменти не всі погані. Ми живемо у бейсменті орендованому на airbnb. Тут прекрасні умови і все нове. Площа велика. Один мінус дорого.
-
Якщо новіший будинок і зроблений ремонт то бейсмент нічим не відрізняється від вищих рівнів у будинку. Головне щоби ізоляція була добре і не було чути,що ніби хтось по голові ходить. Ну а щодо дорого, то це вже проста реальність.
-
Ми зв'язувалися з волонтерами, шукали житло і нам відверто пояснили, що у них вже просто закінчились гроші і запропонували пошукати сім'ю до якої підселять. Але скільки це займе часу він не міг сказати. Тому краще шукати якісь варіанти самому. Ми не змогли нічого пільгового знайти тому орендували на airbnb. Дешевша ціна якщо орендувати 4 і більше тижнів
-
Тут переважно дерев'яні будинки і дуууже чути ходіння по голові. І сумніваюся що будь яка шумоізоляція з цим справиться. Хіба що бетонне перекриття, але тут таке навряд чи знайдеш
-
Всюди чути , але типу не сильно
-
Я знаю, що тут фанерні будинки 😂 З бетонних є багатоповерхівки
-
Бейсменти тут переважно більшість хороші , хто здає окремо бейсмент , то типу також може бути кухня окрема внизу і окремий вихід на двір
-
Та все чути. Як жили колись в апартменті, то було чути кожен крок сусідів зверху.
-
Ну я про будинки
-
Я весь час де я жила
-
Весь час в бейсменті