Канадський Марк Chat
-
Я не хлопець, але зберегла собі цей пост. Ще не користувалась
-
Він типу торгується і все що скине від вартості авто 50% його... Якось мені не вселяє таке довіру.. тобто він зацікавлений поторгуватися і щоб ти купив авто, але чи зацікавлений він щоб це авто було якісним? Не бачу на це логічної відповіді..
-
Це ви з ним спілкувалися вже?
-
Але дякую, що відгукнулись;)
-
Так
-
Дякую за інформацію
-
Підкажіть будь ласка, я хочу відправити паспорт на вклейку, і там треба оплатити зворотню доставку, це можна оплатити в любому банку?(я знаходжусь в Польщі)
-
#україна #польща #білорусь #галичина #інтермаріум
-
Дивлячись де ви знаходитесь )
Ми брали з Варшави, LOT, на сайті квитки були щось по $650 за людину, замовивши квитки за телефоном вийшло щось $680 на двох людей плюс одна валіза і плюс собака в салоні ) Тому якщо визначились з маршрутом раджу звертатися в авіакомпанію по телефону)
-
Всім привіт, щодо цієї частини - залишаю пустою, якщо кур'єр?
-
Привіт. А можливо запилити відос про спорт у Альберті. Особливо, про соціальні об'єкти. Наприклад, я знаю що Едмонтоні, та й не тільки достатньо багато безкоштовних відкритих тенісних кортів - тож якщо вільно грай доки можешь бігати. І це мені не дає спокою)))) Але що з іншім? Не знаю, там спортзали, басейни. Чи воно у більшості усе приватне, чи є багато соціальних (державних) міст куди можна ходити за розумними цінами і так далі. Сорян якщо такий відос вже є, то буду вдячний за лінк.
-
Привіт Марк. Підскажи будь-ласка яки райони в Едмонтоні хороші щоб зняти квартиру ,і також чи ти можеш допомогти орендувати картиру?Або дати телефон яки займаються здачею квартир .Дякую тобі за твої зусилля яки ти намагаєшся донести нам про Канаду , це дуже важливо для людей яки хочуть приїхати в Канаду.