Канадський Марк Chat
-
Ну на мою думку ,а вона в мене неправильна, англійська то міжнародна інтернаціональна мова, я навіть з поляками на початках( хоча сам з Волині) говорив по англійській бо вони ( поляки трішки тугі)але це не про це... Англійська основа основ. А тим паче в англомовних країнах, ну але знову ж таки то все моя хора фантазія
-
Я ж не кажу, що ви не праві, все так) Ну а з приводу того, що гарний айтішник роботи не шукає, то це брехня. Особливо, якщо мова йде про іміграцію до іншої країни, яка відбувається наразі. Тутешні рекрутери ще не знають про існування нових спеців, тому так, треба стукати, розсилати резюме і шукати, якщо людина хоче у майбутньому отримати канадський досвід роботи і пр.
-
Подивіться Airbnb, там зазвичай нижчі ціни можна знайти. А взагалі хто зна, Торонто великий мегаполіс, ви ж розуміли, що тут недешеве житло, мабуть.
У фейсбуці є група hosts for ukrainians, якщо я не помиляюся. Можете попитати там. Але хости віддають перевагу жінкам з дітьми.
-
Всім доброго дня таке питання прийшли погодження на візи я хочу особисто сам поїхати в Варшаву здати паспорти на вклейку чи потрібно брати собою дітей чи ні
-
Всім привіт. Чи може хтось підказати. В нас літак прилітає до Калгарі і ми до Едмонтону будемо добиратись автобусом. З нами їде дитина 1,11 міс. Чи потрібно їй для поїздки автобусом автокрісло? І чи можливо може хтось підказати компанії перевізників з Калгарі до Едмонтону?)
-
Здається питання добирання з калгарі до Едмонтону вже обговорювали. Люди орендували авто в аеропотру. Хтось писав про мінівен за 240$ .