Канадський Марк Chat
-
Подивіться Airbnb, там зазвичай нижчі ціни можна знайти. А взагалі хто зна, Торонто великий мегаполіс, ви ж розуміли, що тут недешеве житло, мабуть.
У фейсбуці є група hosts for ukrainians, якщо я не помиляюся. Можете попитати там. Але хости віддають перевагу жінкам з дітьми.
-
Всім доброго дня таке питання прийшли погодження на візи я хочу особисто сам поїхати в Варшаву здати паспорти на вклейку чи потрібно брати собою дітей чи ні
-
Всім привіт. Чи може хтось підказати. В нас літак прилітає до Калгарі і ми до Едмонтону будемо добиратись автобусом. З нами їде дитина 1,11 міс. Чи потрібно їй для поїздки автобусом автокрісло? І чи можливо може хтось підказати компанії перевізників з Калгарі до Едмонтону?)
-
Здається питання добирання з калгарі до Едмонтону вже обговорювали. Люди орендували авто в аеропотру. Хтось писав про мінівен за 240$ .
-
Привіт Марк, маю до тебе велике прохання яке є дуже важливим для мого батька.Я сама не можу з цим дати ради тож прошу твоєї допомоги. Якщо тобі неважко то допоможи будь-ласка (це не стосується фінансів) напиши куди я можу детально описати в чому потрібно допомогти. ДЯКУЮ та чудовий Канадієць(Львів'янин) моя родина з містечка Дрогобич що на Львівщині.
-
Містечка?
-
Де ви берете 1$ри для пральні та сушки ?
-
Я теж з дро
-
Я в банку розмінюю
-
А я з Бор 😁 Вчився в Дро
-
Не погано