Канадський Марк Chat
-
Містечка?
-
Де ви берете 1$ри для пральні та сушки ?
-
Я теж з дро
-
Я в банку розмінюю
-
А я з Бор 😁 Вчився в Дро
-
Не погано
-
Три дні тому, я дзвонив на гарячу лінію Варшавського візового центру, і мені сказали, що паспорти приймають тільки поштою/кур’єром. Я теж хотів туди привезти свій паспорт особисто( Не знаю, може ситуація зміниться, але я вже розглядаю візові центри Канади в сусідніх країнах. До того ж, в Варшаві строки вклейки великі, - дуже багато людей подають туди
-
Для особистої здачі потрібно на сайті реєструватись, так само як це робиться для здачі на біометрію, тільки вибирається Passportsubmission. Дітей з собою не потрібно. ви один можете здати всі паспорти. Але Passportsubmission потрібно робити на кожен паспорт. При реєстрації Passportsubmission вибирається кількість заявників.
-
То я так і зробив прийшов в Стокгольмі а вона мені сказала шо мусять бути присутні діти
-
Для особистої здачі потрібна реєстрація як на біометрію тільки вже на здачу паспорта Passportsubmission. А забрати, коли на пошту приходить що готовий, можна особисто без реєстрації, просто прийти і забрати. З власного досвіду, якщо здавати особисто - то не дуже довго. Якщо поштою відправляти - то набагато довше як правило. Мій паспорт посередник заніс 23/08 (попередньо був зроблений Passportsubmission) і 01/09 на пошту вже прийшло що паспорт готовий і можна забирати. Це за Варшаву
-
Дякую, я знаю, шо в Варшавський візовий треба реєструватись. Два дні тому я це намагався зробити, але на послугу “passport submission” не було вільних слотів на 4 місяці вперед. Тому я вирішив подзвонити на їх гарячу лінію, де мені співробітник цього візового центру сказав, що зараз неможливо подати паспорт особисто. Тільки поштою можна.
Знаю, що ще недавно можна будо подати самостійно, але зараз чогось вже неможна
-
Та все я мав вони просто не хотіли вимахувалися ну то таке хай їм буде на совісті
-
А на Варшаву на особисту здачу я вчора зареєструвався на 31 число цього місяця