Канадський Марк Chat
-
Всім привіт, маю питання, як ви вважаєте, чи вистачит зарплатні десь 4800 на родину . Де в родині працюватиме лише батько, а мати в декреті з дитиною! Дякую за відповіді!
-
В завiсiмостi от мiста
-
Добрий день! Поясніть будь ласка що означає перевірений консультант. Перевірений ким, за яких обставин? Ви розумієте що якщо консультант має ліцензію к Канаді (це не Україна) - він уже перевірений. Цей консультант би ніколи не отримав цю ліцензію якби не закінчив відповідну освіту що коштує від 10,000, здача екзамену - 500, ліцензія щороку 2,000, страхівка 300 і т.д. Тут у Канаді всі консультанти перевірені адже неможливо купити диплом та іспит.
-
Подивiтся вiдео, есть в ютубi коли цi адвокати брешуть
-
Едмонтон.
-
Так але думаю що откласти не получется
-
По перше консультанти не адвокати, по друге - перевірте чи є у них ліцензія, і все
-
Лiцензiя есть.
-
Зрозумів
-
чому ви вважаєте що вони обманюють?
-
А я так зрозумiв що ви консультант?
-
college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant
-
Люди просят провiреного, це коли я працював з цiею людиною iвона менi допомогла,а не по оголошенню
-
Якщо ви вввжаєте що консультант обманює - пожалійтеся в коледж на нього і вони проведуть розслідування
-
Тема закрита, дякую.
-
Любий консультант допоможе якщо він заключить з вами договір. Тут це не працює - мені допоміг то і тобі допоможе. Все залежить від програми через яку ви кваліфікуєте
-
Так. Я практикую вже з 2017 року та спеціалізуюся переважно по студентських візах і т.д. Моє імя є також на лінку яким я тут поділилася. Пам’ятайте що не кожний консультант буде братися за вашу справу. На цьому лінку можна знайти багато Україномовних консультантів. Щасти вам у пошуку!
-
Складається враження що ціль запитання про консультанта - щоб просто запитати.
Фраза «Я бачив що в інтернеті консультанти обманюють то просто шах і мат для мозку)))»
Тож не звертайте увагу)) То просто хвилина гумору від п.Артема)
-
Ви на певно також працюеете в цiй сферi😂
-
Ні Я бачив в інтернеті 😂
16760/64839