Канадський Марк Chat
-
Привіт. Я здавав в Кракові, але нещодавно, на початку місяця.
Ну якщо у вас так довго, то потрібно писати (десь там на сайті, здається) турбувати їх, щоб просувалась справа. Я особисто знаю такі випадки, коли навіть після півтора місяці, люди писали, (турбували контору, посольство, не знаю як точно зказати) і процедура пришвидшувалась.
-
Привіт всім! Дуже потрібна допомога! Потрібно собачку, породи міні такса, з Києва перевезти до Канади, по можливості до Вінніпега. Може є хтось готовий привезти до Торонто. Винагорода 500 доларів. За переліт собаки так само буде сплачено. Відгукніться хто зможе! Прошу звертатися до особистих повідомлень. Заздалегідь дуже дякую за увагу!
-
Прошу Марка або адмінів, зробити якусь голосувалку, щоб відразу банити тих хто порушує " основні постулати" групи! А саме спілкування кацапською! Дякую. П.С. раніше група була " віддушиною" та " медом" для очей, та наразі і сюди вклинюється сруській мір. Дякую за увагу
-
Всім вітання)
-
Маю питання стосовно отримання ПР в Альберті: якщо я працюю 12 місяців в Альберті фулл тайм, маю диплом про закінчення школи, здаю ielts мінімум на 4, то можу подаватись на ПР? І чи потрібно український диплом відправляти на евалюацію у WES? І скільки взагалі приблизно триває ця процедура- від подачі до отримання ПР?
-
підлога країни спілкується російською, а цей чат ні
-
Я вважаю що то не правильний настрой «кацапською мовою». То не їх мова, а мова на якій спілкується багато національностей. Не треба приписувати їм такі заслуги, тим паче що мова «руська», а не «росіянська». В нас насправді багато (якщо не більша частина) російсько мовного населення і з таким настроєм це вже не повага до таких же українців. Я зараз не про правила цієї групи, то вже індивідуально, я взагалом про ваш настрій. І так я за те щоб усі знали українську й поступово витиснули російську , але то не так робиться.
-
Не кажется именно из-за таких как ты и происходит разделение в стране. Я одессит, говорю на русском, так же как население Николаева, Харькова, Запорожья и ТД.
Подобное разделение на правильную и неправильную мову играет на руку врагу.
-
А я и не навязываю. Обрати внимание, Я пишу посты и на украинском языке. Для меня это абсолютно не проблема.
Проблема в том, что меня считают кацапом и ставят на ступень ниже только лишь потому, что я общаюсь на русском языке. И тем более считает что я навязываю русский мир. Выражения нужно выбирать.