Канадський Марк Chat
-
Не кажется именно из-за таких как ты и происходит разделение в стране. Я одессит, говорю на русском, так же как население Николаева, Харькова, Запорожья и ТД.
Подобное разделение на правильную и неправильную мову играет на руку врагу.
-
А я и не навязываю. Обрати внимание, Я пишу посты и на украинском языке. Для меня это абсолютно не проблема.
Проблема в том, что меня считают кацапом и ставят на ступень ниже только лишь потому, что я общаюсь на русском языке. И тем более считает что я навязываю русский мир. Выражения нужно выбирать.
-
або малоросом. це проблема всіх країн, які перебували в статусі колонії - навязана звичка спілкуватись мовою метрополії
-
Вообще-то не признак, а ознака ))
-
А я з Запоріжжя і все життя говорила руською, перейшла на українську бо це свідома позиція самоідентифікації народу і викорінювання з себе малороса
-
Я бы искренне принял ваши доводы, если бы мы с вами сейчас были на передовой или по крайней мере на территории Украины.
А доказывать кому то что я бОльший украинец чем ты, находясь за тысячи километров от родины, это кто то не серьезно
-
И если стати Украина не была колонией
-
Слухайте а як на війні відрізняється ворог? По мові Чому коли парамедики реанімують на війні українських воїнів вони за правилами звертаються українською? Щоб затьмарений пораненням розум зрозумів що поруч свої а не ворог. І розмова руською дає більше шансів русні там де ви перебуваєте за кордоном прикидатися українцями чим вони активно займаються по досвіду . Вам не соромно наприклад чи вам ніколи не ставили питання, а у вас і русні що, одна мова?)
-
Хотя бы потому что ту не лица
-
🤡 який незрілий вибір, боронити свою країну?)
-
просто не маскуйтесь під русню. чи не дозволяйте русні маскуватись під людей. це створює проблеми тим, хто евакуював свої родини за кордон. ви прирівнюєте українців до тих хто тікає з росії від мобілізації