Канадський Марк Chat
-
Ммда не група а повний бардак зробіть для групи дуже добре щоб всім було добре видаліться і буде тут щастя
-
Що я хочу сказати у підсумок. В групах де немає заборон майже не виникає суперечок. Починається із мови, а потім діляться на своїх/чужих. Ось тепер інтерпретуйте цю ситуацію на наше суспільство і якщо ви здатні хоч якось мислити вам все стане зрозуміло
-
Ггг+
-
-
Від ранку читаю ваші коменти. Вам не надоїло? Що ви намагаєтесь донести? Після всіх ваших постів я чомусь впевнений, що ви бот/провокатор. Вам вже ніхто не відповідає, а ви далі намагаєтесь роздмухати мовне питання. Правила групи такі і на цьому крапка. ПС: відповідати мені не треба, проходьте повз.
-
Поважайте правила групи, розмовляйте української
-
Спробуйте мислити трохи ширше. Я навів приклад на ваше категоричне запитання. Для когось є тільки два варіанти, або ти борониш країну на фронті (тим чи інакшим способом і залишаєшся в Україні і тут не важливо чоловік/жінка, маєш ти троє дітей чи ще щось) або ти зрадник і тікаєш з країни. Ви ж розумієте що є теж такі категоричні люди і для них ваш третій варіант «підтримувати батьківщину здалеку» не підходить.