Канадський Марк Chat
-
Привіт. Де краще проходити медогляд, в Польщі чи на місці в Канаді? Дехто пише що медогляд пройдений в Варшаві не дійсний
-
Читала відгуки людей в інших групах, то ті писали що дарма витратили гроші і час
-
А де саме ви проходили, і всільки обійшлося?
-
Добрий день, можливо хтось знімав обмеження з work permit, відгукніться, мені потрібна допомога. Гарного вам дня !!!
-
Всім привіт. Ми моніторили і без сенсу. Дзвонили на гарячу лінію і вони нас самі записали, назвали можливі дати і ми собі вибрали найпершу вільну дату, бо часу в нас чекати майже не було. Нас запитали номери телефонів, електронні адреси і дати народження і зареєстрували в чергу.
-
А потім випадково виявилося, що люди просто пройшли медогляд, де їм захотілося і думали, що так прокатить?)
На офіційному сайті ircc є список дозволених лікарень по всьому світу, у яких можна пройти медогляд, гугліть medical exam canada. Після огляду, вони самостійно вносять ваші дані у систему, на руки результатів не дають.
Наразі люди кажуть, що дешевше та простіше пройти медогляд вже у Канаді, раніше такої опції не було.
-
Доброго дня, хотів би запитати у Вас хто знає, чи є якісь обмеження по часу роботи якщо мені 17 років? Чи обов’язково шукати парт тайм чи можна спробувати і на фул тайм? Дякую!
-
Визволена з російського полону захисниця «Азовсталі» Катерина «Пташка» Поліщук заспівала гімн України перед грою донецького «Шахтаря» та київського «Динамо». Відео(с) Бабель
-
"Моя армія". Наші красуні так зворушливо читають вірш, що мороз по шкірі.
-
Вітаю Українці. Створив на фб групу для тих хто мешкав тривалий час у Польщі і збирається у Канаду, для обговорення і обміну корисною специфічною інформацією яка властива для таких випадків. Запрошую :
www.facebook.com/groups/5516086728471059/?ref=share_group_link
-
А що ви робите в цій группі?!😅прийшли плюнути в очі?😂