Канадський Марк Chat
-
Канада відкрилась бо не вистачає робочих рук на мінімальну зарплату)а не тому щоб допомагати біженцям з України
-
Я стільки не витримаю...😖
-
Головне знайти роботу вкайф тоді лекше буде , або тим чим займались вдома.
-
Щось ви занадто поганої думки про Канаду. Навіщо було туди їхати, якщо все не так?
-
Ось в тому то і справа що я все життя займався бізнесом в Україні...і ніколи не хотів працбвати на дядю з 9 до 18 з понеділка по п'ятницю....це для мене каторга....(
-
Ну... Тоді як кажуть "щасливої дороги"
-
Як я Вас розумію))) 😃
-
Бо в Україні війна...ви не знали?
-
Ну так і займайтесь у Канаді цим. Але ж не все відразу...
-
Так ПР не дадуть самозайнятим...я дізнавався...треба обов'язково на дядю відпахати як робот з 7 ранку фул тайм....(
-
Наприклад в Альберті 30 годин на тиждень можно працювати, та буде у вас пр 6 годин в день 😆
-
Через рік?хаха
-
Так 🤥
-
Так стоп, а як це ви хочете почати свій бізнес якщо нічого не знаєте про Канаду і ніде не працювали? Я тому і сказав що не все відразу. Ви в Україні теж після навчання відкрили свій бізнес?
-
І в кого ви знавали? Наймали ліцензованого консультанта?
-
Виглядає так ніби всі пана Олексія вмовляють полюбити Канаду ))) Знаєте як кажуть у Польщі?) "Nie pasuje? Spierdalaj"😆
-
Я після університету попрацював десь місяців 5-6 на дядю і зрозумів що то ге моє...і почав займатися потихеньку власною справою...мені тоді 21 рік був...зараз 36...це вже я 15 років не знав що таке графік...😒
-
Та я то спердолю не хвилюйся щойно війна скінчиться...
-
Далеченько так заїдете
-
Тоді зі всього світу літаки будуть забиті нашими)
17191/64839