Канадський Марк Chat
-
Наприклад в Альберті 30 годин на тиждень можно працювати, та буде у вас пр 6 годин в день 😆
-
Через рік?хаха
-
Так 🤥
-
Так стоп, а як це ви хочете почати свій бізнес якщо нічого не знаєте про Канаду і ніде не працювали? Я тому і сказав що не все відразу. Ви в Україні теж після навчання відкрили свій бізнес?
-
І в кого ви знавали? Наймали ліцензованого консультанта?
-
Виглядає так ніби всі пана Олексія вмовляють полюбити Канаду ))) Знаєте як кажуть у Польщі?) "Nie pasuje? Spierdalaj"😆
-
Я після університету попрацював десь місяців 5-6 на дядю і зрозумів що то ге моє...і почав займатися потихеньку власною справою...мені тоді 21 рік був...зараз 36...це вже я 15 років не знав що таке графік...😒
-
Та я то спердолю не хвилюйся щойно війна скінчиться...
-
Далеченько так заїдете
-
Тоді зі всього світу літаки будуть забиті нашими)
-
Це точно)пожив я у Німеччині пів-року тепер Канада 2 місяці і бачу що ліпше України нічого не має...особисто для мене
-
Ви молодець. Я теж цілий час думаю що треба починати вже вчора свою справу ) Але все ніяк сміливості не наберусь
-
Це так , але потрібно розуміти, що це може затягнутись , а за цей час можна гарно підівчити тут мову і попробувати канадську зиму )
-
Не бійтися.треба пробувати потихеньку...не на останні гроші звісно...😉
-
Ось зиму я якраз ненавиджу...я ще в Україні кожну зиму їздив у Єгипет щоб менше холодних днів відчувати...так у нас зима як така що з морозами починалась у січні і закінчувалась в лютому....а тут вже морозяки вночі по -6....🥶а це тільки жовтень...
-
Та тут як не працювати овертайм то ніфіга і не заробиш...
-
Щось Ви, мабуть, не ту країну обрали для еміграції (сприйміть це як жарт, будь ласка) Ви просто психологічно виснажилися і Вам потрібна моральна підтримка когось, або такий "чарівний пендель") А взагалі-то треба зібрати всі свої сили і подивитись на ситуацію під іншим кутом) і у Вас все обов'язково вийде!
-
Вкалували по 10-12? Тут як 10 поробив, то таке якби і на роботу не ходив.
-
А вкалувати по 10-12 годин,а потім дома ще діти чекають і домашні справи зарплатня так собі...це я про Україну до війни ще...
-
Морозяки по -6, ахаха Дочекайтесь того моменту коли будете -6 сприймати як погоду для шортів 😂
17201/64839