Канадський Марк Chat
-
Привіт усім. Скажіть будь ласка, хто відправляв паспорт на вклейку візи у Рим , скільки часу чекали? Дякую.
-
Для комфортного життя моєї сім'ї 10к+
-
То ви просто живете напевно в дубинку + маєте автомобіль, та ще не одну дитину
-
Яке місто?
-
Брєд. Звідки такі цифри? Це Варшава? 9 років живу у вроцлаві і нема такого як ви описали.
-
Варшава.
-
В Кракові нормальна квартира на 40-45 квадратів з комуналкою 3400-3700 і щей не на звичайному договорі, а на умові найму оказйональнего - хто тут живе знає що це
-
5 років в Польщі, погоджуюсь з кожним словом. Зараз доволі складна ситуація в Польщі настала.
-
це мабуть залежить від міста. я живу в місті де 100 тис населення, зйом кавалерки - 700 зл, мені норм
-
тільки умови прості)
-
Я здаю зараз свою нову (2020) квартиру у вроцлаві 48 метрів в 20хв їзди від центру за 2500 + рахунки. Це просто нормальна не завищена ціна. Іпотека була 60-70 проц вартості квартири і моя рата на сьогоднішній день 1400зл
-
Оплати 700 злотих за дві людини?
-
Раніше так, але зараз квартиру менше ніж за 2000-2500 навіть там не знайти. 3000-3500 говорилось про хорошого рівня мешкання для родини, звісно можна дешевше, але тоді - комфорт.
-
Здається мені що ніхто з вас не має своєї нерухомості і наслухався казок поляків які тільки те і вміють що на все нарікати і прикрашати
-
450 зл виходить за дві людини (чинш, опалення, вода, вивіз сміття, фундуш, електрика, інтернет)
-
В нас в Кракові виходить 700 за 2-х, квартира 48м2
-
Можливо десь кам'яниця в центрі і високий сам чинш. У мене чинш низький бо нова нерухомість
-
Та ні, не робіть поспішних висновків. Я збирався в цьому році брати мешкання в іпотеку в Польщі, навіть не планував їхати до Канади, але зараз все доволі непогано ускладнилось, ціни на житло і іпотека дуже сильно вирослі за останній рік.
-
Новий будинок 2018 року, біля Галерії Краковської
-
Коли мало квартиру в кам'яниці близько центру то чинш теж був 400-450зл де включав у себе високий теж фундуш ремонтовий. У нас же ж надвижка фундушу на ошєдлі уже біля 200тис зл
17466/64839