Канадський Марк Chat
-
Щоб скоріше, скористайтесь послугами юристів, через них ми отримуємо за 4 міс вже сам пластик. Від воєвудства, де швидше роблять, не правильно керуватись, оскільки карта має прив’язку до роботодавця і воєвудства, треба для себе правильно вибирати місце де ви хочете жити
-
Дурниця, 4/6 тижнів і все є Бухарест звичайно краще, там найшвидше
-
Зубний технік чи суміжна спеціальність в групі є?
SOS 🆘 Син вилітає через 2 дні. 19 років. Летить сам. А питань ще багато, стосуються провінції та сетрифікації
Потрібна рекомендація, інформаційна підтримка Мій номер 380958245553 Телеграм Вайбер Буду рада за зворотній зв'язок
-
Доброго вечора, Сталася у мене вчора неприємна ситуація, моє авто потрапило у ДТП, задня частина автомобіля розбита,(моєї вини у цьому ДТП немає, зупинився на червоне світло світлофора і ззаді прилетів удар) моє авто на даний момент не підлягає використанню, хотів би почути від людей які стикалися з такими проблемами, поради і послідовність дій з страховими,оскільки в канаді тіки 4 місяці, і внаслідок цієї ДТП не можу самостійно добиратися до роботи і хотів би отримати від страхової авто на період поки моє не буде відремонтовано, але не до кінця розумію як працює тут ринок страхової компанії, тому що вони повідомили що не можуть мені надати авто тому що в контракті такого пункту не було вписано🚨🚨🚨❓
-
Можливо ви маєте односторонню найдешевшу страховку, типо тільки якщо ви в когось вїдете то не будете платити