Канадський Марк Chat
-
Якщо він потерпілий, то все має оплачувати страхова того хто в нього в'їхав. Його страхова не має до цього жодного відношення
-
Зовсім не супер...вибив з жінки гроші на пустому місці
-
Не погоджуватись а тим більше не пропонувати ніяких оплат наперед. Стандартно страхова застава у вигляді вартості одного місяця і все. Хочуть щось більше - йти шукати далі. Невже дійсно так стало на конкретно цій квартирі/будинку? Купа нерухомості в оренду доступно у всіх цінових діапазонах. Хіба що ви у якихось дебільних містах типу Торонто чи ванкувера (не знаю як люди в здоровому розумі туди їдуть).
-
На рахунок Торонто чи Ванкувера. Якщо молоді люди, прогресивні, активні, з хорошою фін.можливістю, то чому б і не спробувати Торонто чи Ванкувер? У кожного самурая свій шлях, і кожен сам оцінює свою можливість.
-
Можливо. Але самі бачите скільки ви перерахували критеріїв. А на разі туди їде загалом майже половина зі всіх по суает які далекі від цього опису
-
Хто мав гроші і був прогресивним, той уже давно в Канаді або Штатах
-
Куает то для простих роботяг як я, як Ви і ще 90%... Дають шанс, ( як вище писали) якщо ти працюєш, а ще маєш голову то Америка континент можливостей...
-
То ви статистику і аналітику ведете?)) Чи з власного досвіду це все написали? Чому ви оцінюєте ситуацію по собі і думаєте, що у всіх так/чи така ситуація?
-
Ну і якщо ви були "роботягою", плануєте все життя бути "роботягою", то напевне так воно і буде. Повторюю, у кожного свій шлях, не судіть всіх по собі чи власних можливостях.
-
Якщо людина має гроші та можливості, чого їй було ждати до 2022? При бажанні переїхати до Америки?
-
- Тема не про Америку
- Можливо тому, що війна в країні і все те, що було у людей втрачене, або частково втрачене? Якщо ви пишете десь з країн ЄС то я вас розумію, якщо з України то вашої логіки мені не зрозуміти.
-
Працював, був в Америці, не було в мене можливості ( грошей та основне ніякої документальної зав'язки) остатись в Америці
-
Я в загальному за континент Північна Америка
-
Для мене немає суттєвої різниці між Штатами та Канадою ±
-
Народ підкажіть або розясніть забрав візу але вклеєли Worker на 3 роки не Візітор. Якщо закінчується програма в березі CUAET то що в теорії можу приїхати до канади в будь який момент протягом 3х років? Але питання з страховками і всіма пільгами? Хто розбирався з таким типом візи напишіть
-
Людина мала гроші і бажання переїхати до Канади, ( в мому розумінні це суттєві кошти а не якісь там 10-50к Дол) що зупиняло людину до 2022 це зробити? Де логіка? В країні війна з 2014 року, то потрібно було чекати, пробачте за таке, щоб прилетіло в житло?! Усі мої знайомі ( майже усі) були у ролі підприємців, я сам був... У нас або " купі-продай", " контрабас", щось " порішати" або дуже дуже круті зав'язки з владою ( див порішати) усе інше майже або неприбуткове.. І мені дуже дивно чути, як усі були " бізнесменами" а потім усе пішло коту під хвіст .. зумів в Україні побудувати " імперію" свою, в Канаду тим паче це у Вас вийде... То ви за таких людей говорите? Чи за кого?
-
Work Permit маєте мати
-
Так work permit прийшов на пошту але точно незнаю він напевне фіксується по прильоту в Канаду.
-
Work Permit видає офіцер по прильоту в Канаду в першому канадійському аеропорту
-
цікавить просто якщо закінчиться CUAET то які залишаються можливості з worker візою ?
17524/64839