Канадський Марк Chat
-
Народ підкажіть або розясніть забрав візу але вклеєли Worker на 3 роки не Візітор. Якщо закінчується програма в березі CUAET то що в теорії можу приїхати до канади в будь який момент протягом 3х років? Але питання з страховками і всіма пільгами? Хто розбирався з таким типом візи напишіть
-
Людина мала гроші і бажання переїхати до Канади, ( в мому розумінні це суттєві кошти а не якісь там 10-50к Дол) що зупиняло людину до 2022 це зробити? Де логіка? В країні війна з 2014 року, то потрібно було чекати, пробачте за таке, щоб прилетіло в житло?! Усі мої знайомі ( майже усі) були у ролі підприємців, я сам був... У нас або " купі-продай", " контрабас", щось " порішати" або дуже дуже круті зав'язки з владою ( див порішати) усе інше майже або неприбуткове.. І мені дуже дивно чути, як усі були " бізнесменами" а потім усе пішло коту під хвіст .. зумів в Україні побудувати " імперію" свою, в Канаду тим паче це у Вас вийде... То ви за таких людей говорите? Чи за кого?
-
Work Permit видає офіцер по прильоту в Канаду в першому канадійському аеропорту
-
Це вже будемо знати після березня)
-
Доброго дня підкажіть будь ласка вкого є контакти відправити паспорт на вклейку візи у Відні, і скільки з досвідом виходило по часу бо в Варшаві кажуть зараз не менше місяця Дякую😊