Канадський Марк Chat
-
Ну це дикість, треба трошки думати за інших. Якщо тобі прямо у обличчя не тикають обмеженням, то це не значить що ти можеш забирати шанс у людей яким потрібніше
-
Канада допомогає,а подаватись на безкоштовний переліт або ні то на совісті вже самих людей...я наприклад навідь не розглядала цей варіант...
-
Звісно що на совісті, я теж не розглядав такий варіант.
-
Це придумана ситуація, можливо вона знайшла роботу і житло , від добрих людей. Не сприймай все так прямо
-
Там було два) підряд
-
Чому ви думаєте, що немає обмежень на фіндопомогу? Рано чи пізно лавочка прикриється, бюджет не безкінечний, ці всі виплати з податків канадійців і є люди, у тому числі і самі канадійці, котрим ці гроші дуже потрібні.
А взагалі, не намагайтеся навіть, мене вже заплювали пару місяців тому, бо «обмежень немає і це для усіх, ми маємо право» і «ви наплювали в обличчя всім українцям».
-
Бюджет на фін. допомогу розрахований на кількість відкритих віз. Уряд знає що робить, ця допомога допоможе людям стати на ноги у новій країні і Канада закриє усі дірки на ринку праці. Уся ця поміч повернеться у бюджет у перший місяць, але людський ресурс залишиться
-
Ну так, якщо немає збережень то треба задуматись, а чи потрібно взагалі в Канаду летіти.
-
Особисто я на ці речі з допомогами і так далі дивлюсь дещо під іншим кутом. Вроді допис в ФБ чи інтерв'ю читав про те, як CUAET впринципі став можливим, бо з самого початку війни як тільки пішла мова про те щоб надати українцям спрощення для прибуття в Канаду, одразу підняли галас інші етнічні групи типу "а чим ми гірші, чого їм можна а нам ні?".
І початок березня я читав багато новин на канадських ресурсах.
Незважаючи на тиск і осудження CUAET все ж реалізували, і це стало можливим тільки тому що це величезна робота наших земляків, які десятиліттями робили свій вклад в розвиток Канади та підтримку української діаспори.
Власне ця допомога це і є прямий спосіб дати своїм людям гроші на старт в новій країні.