Канадський Марк Chat
-
У них на офіційному сайті є
-
вірно. це мінімум на рік довше. тобто якщо робота є, то краще вже там. Та й тепліше там діткам буде взимку.
-
Мені одне не зрозуміло чому в Манітобі можно в убер хоч с першого дня з 5 класом, а в Альберті мінімум 4 класс
-
Будь ласка більш детальніше? Що за класи? Я чув тільки G full. А що за 5,4 ?
-
Їдьте у Alberta
-
Загугліть скоріше буде. Нічого важкого
-
Слава Україні! Всим вітання ! На вашу думку. В якій провінції кращі умови еміграції в подальшому ?
-
Не чув. Я взагалі про доставку їжі більше казав, бо таксі то таке, там і мова і специфіка.
-
Там де є робота. Ми вас не знаємо. What are you? Може ви. - моряк, а ми вам будем радити степи? Канада дуже різноманітна.
-
Якщо був би моряком написав би. А так дуже багато тексту з вашої сторони, й мало діла. Або по факту напишіть, або навіщо стільки писати й по суті нічого не написали а тільки своє фе
-
На Слава Україні відповідають Героям слава й Смерть ворогам!
-
Гляньте це посилання. Можливо ця провінція вам підійде- www.welcomenb.ca/content/wel-bien/en/LivingSettling/content/new-brunswick-supports-for-ukraine.html
-
Можна про покупки в супермаркеті, наприклад в скільки буде обходитися стандартне харчування на тиждень і в якому супермаркеті дешевше. Чи покупки одяга на зиму по цінам .....дивилася просто раніше відео у блогерки та там ціна буда космічна на одяг і взагалі хоть-шо
-
І більше хотілося б знати про менталітет канадців.
-
Про імміграційні програми Альберти?😅
-
Але податися на ПР і отримати ПР - це дві великі різниці. Заявка розглядається достатньо довго. Я ще до війни не раз чув нехороші відгуки про атлантичні провінції, що "спеціально" довго розглядають заявку на ПР. Люди ж і раніше туди їхали, бо легше "переїхати" і більшість при отриманні ПР їхало в інші провінції.
-
Прекрасна ідея. Від себе додам що було б супер відео в форматі порівняння провінційної програми Альберти, БК та Онтаріо. Маю надію що так буде більш зрозуміло, чому їхати в Альберту.
-
Краще бути в Торонто. Однозначно. Там для мого рідного ІТ сектора найбільші перспективи. Слава нації!
-
Згоден. Але теж потрібно зрозуміти Марка. Він не являється еміграційним консультантом по професії. В нього своє життя, своя робота. Розібратись хоч якось в імміграційній програмі одної провінції важко, а ви прости зразу трьох з порівнянням)
-
про домашніх тварин, де гуляти з собаками в Едмонтоні, як реєструвати, де лікувати, де краще жити з великою собакою, район, тип будівлі і т.п.
1768/64839