Канадський Марк Chat
-
Мені відписали, що це може зайняти тиждень.
-
Доброго дня прийшов лист на електронну пошту. Що це?
-
Попереднє погодження дозволу на роботу
-
А дата в червоному це термін дії візи так?
-
Ні, того ж дозволу
-
Віза може бути більше ніж на 3 роки, або менше
-
Дякую за швидку реакцію❤️
-
Дозвіл на роботу конкретно на 3 роки наскільки зараз відомо
-
Будь ласка
-
Щось або ви мене не зрозуміли або я вас. Знайома реєструється в кабінеті для здачі біометрії але не приходить на пошту ссилка для верефікації аккауната
-
Кабінет VFS Global
-
Прийшло підтвердження на вклеювання візи мені та дружині, а дітям ні. Висилати паспорти одним пакетом всі і просити щоб вклеїли дітям? Що робити? Дякую за відповідь
-
Попасти в Молдову, є варіанти?
-
Так
-
як же туди попасти якщо не випускають)
-
Добрий день) Ми приїхали в Канаду по foil less, тобто візи не вклеєні в паспорті. Як це зробити тут, в Канаді. Можливо хто вже це робив і може поділитись інформацією. Дякую
-
В іншій групі писали вчора чи позавчора, що повертають дитячі паспорти без віз і це лише затягує процес. Тому, може, не поспішайте і дочекайтеся запиту. Або зателефонуйте їм у візовий чи напишіть, нехай скажуть, як краще зробити.
-
Ну так і я про те, що не обов'язково реєструватися, в vfs можна написати листа. Перечитайте сьогоднішній діалог тут, люди пишуть, що таким чином записувалися.
-
Добрий день. Будь ласочка, підкажіть, потрібно робити окрему анкету для кожного члена сім'ї і в даних підв'язувати один до одного, чи правильно зрозуміла? На дитину теж окрема? Дуже дякую, заплуталась 🙈
-
Робите групову заявку. І в групі на кожного створюєте заяву
17753/64839