Канадський Марк Chat
-
Так В калгарі не так бідово, в Едмонтоні холодніше думаю
-
Усім доброго вечора! Цікавить досвід людей які знайшли роботу ще до виїзду у Канаду, якщо такі є) чи реально це взагалі? Справа в тому що чоловік, програміст, з досвідом роботи та гарним знанням англійської мови розсилає своє резюме вже декілька тижнів, але, поки що, не отримав жодної відповіді. Розглядаємо провінцію Онтаріо. Чи взагалі має сенс продовжувати пошуки, чи ті заявки які надходять не з території Канади взагалі не розглядають?
-
Знайти можна програмісту, але на відстані важче. Або розсилає недостатньо. Або, можливо, справа у резюме. Передивіться, які є вимоги до резюме у Канаді, приберіть зайве. Наші співвітчизники дуже часто прикріпляють фото до резюме, пишуть про сімейни стан, вік і тд - цього всього не потрібно. Потрібно врахувати, що тут поширена перевірка автоматична, тому якщо резюме не підходить по стандарту, то його відміте ще автоматизована система і до HR це резюме навіть не дійде.
-
Доброго дня усім. Хотілось поцікавитись у вас, чи можливо знайти роботу в Едмонтоні і житло з середнім рівнем англійської. Ми плануємо їхати з другом. Хотілось б почути вашу думку. Дякую вам за будь,яку інформацію
-
Дякую, незналв про такі вимоги до резюме
-
рекомендую до ознайомлення
docs.google.com/presentation/d/1aPlasC6qRb9fnFqlNwK_cMkkkUjM3VMEdxy9Ro8QdHY/mobilepresent?fbclid=IwAR1jrAu8yabOCmO9HbNIdcbhgg3iFChShUecnHwb-RRdyaVOhZAy3uYS8Pw&slide=id.g1251c8e42e7_0_10
-
Тут приїжджають жінки з дітьми і знаходять роботу. Думаю, два чоловіки справляться точно)
-
Доброго дня. Дуже прошу поділитися інформацією: що робити?- неможливо онлайн подати документи до IRCC на новий ворк перміт без обмежень, бо система видає Error , при змозі завантажити Form 5710. Вже сльози нагортаються. Дзвоню до IRCC офіцерів,- неоднократно кажуть, що вони теж не знають, що робити!!!!! Дякую
-
Дякую за піднімання бойового духу. Просто є хвилювання,шоб все получилось
-
зробіть нам скріншот з помилкою, може хтось мав таку саме
-
Ви або вказали різні дати у своїй заявці і у цій формі, або вибрали невірний тип. Наскільки я розумію, там мають бути різні умови, які ви маєте відмітити - новий вп (Innitial), його продовження (Extension of temperary resident status) чи відновлення (Restoration of temp res status as a visitor). Якщо обираєте невірний тип або кілька відразу, то воно буде бити помилку. Пошукайте чи таке є, має спрацювати
-
Вітання громаді. Збираємось до Канади за програмою CUAED. Збираю різну інформацію для себе. Цікавить таке питання. В Україні займаюсь виготовленням надгробних пам'ятників з граніту, базальту. Я є художником, що вибиває портрети, також маю гравірувальний комп'ютер. Досвід в цій сфері більше 15 років. Чи можу знайти роботу в цій сфері в Канаді ? Чи взагалі там роблять такого типу пам'ятники як у нас, з нанесенням зображення? Дякую всім за поради і хоч якусь інформацію.
-
Доброго дня!
Був у когось досвід відправки габаритних багажів з юа до едм, маю на увазі гітару.
Якщо хтось ма досвід або розбирається в цьому - дайте знати будь ласка!
-
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, чи адекватною є ціна оренди будинку з двома спальнями і однією ванною кімнатою в дуже маленькому містечку, де важко знайти роботу, за 1400 CAN?
-
Комунальні включено