Канадський Марк Chat
-
зробіть нам скріншот з помилкою, може хтось мав таку саме
-
Ви або вказали різні дати у своїй заявці і у цій формі, або вибрали невірний тип. Наскільки я розумію, там мають бути різні умови, які ви маєте відмітити - новий вп (Innitial), його продовження (Extension of temperary resident status) чи відновлення (Restoration of temp res status as a visitor). Якщо обираєте невірний тип або кілька відразу, то воно буде бити помилку. Пошукайте чи таке є, має спрацювати
-
Вітання громаді. Збираємось до Канади за програмою CUAED. Збираю різну інформацію для себе. Цікавить таке питання. В Україні займаюсь виготовленням надгробних пам'ятників з граніту, базальту. Я є художником, що вибиває портрети, також маю гравірувальний комп'ютер. Досвід в цій сфері більше 15 років. Чи можу знайти роботу в цій сфері в Канаді ? Чи взагалі там роблять такого типу пам'ятники як у нас, з нанесенням зображення? Дякую всім за поради і хоч якусь інформацію.
-
Доброго дня!
Був у когось досвід відправки габаритних багажів з юа до едм, маю на увазі гітару.
Якщо хтось ма досвід або розбирається в цьому - дайте знати будь ласка!
-
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, чи адекватною є ціна оренди будинку з двома спальнями і однією ванною кімнатою в дуже маленькому містечку, де важко знайти роботу, за 1400 CAN?
-
Комунальні включено
-
Читала, що в Манітобі найпростіше
-
Весь будинок?
-
Це яке містечко?
-
Трохи може і дорого, але якщо цілий будинок і є хоч якийсь бекярд, то може і норма
-
Тут портрети рідко коли гравірують, найчастіше просто напис
-
То правда, тут все простіше набагато.
-
Дякую, а чи є підприємства, що виготовляють пам'ятники. Чи як це відбувається там. Може хтось стикався?
-
Підкажіть будь-ласка ще на рахунок зняття житла. Ви знімали житло ще до прибуття в Канаду чи уже на місці? І де жили перший період до оренди, якщо уже на місці знімали? Розумію,що є мотелі,но просто вони досить дорогі,чи є якійсь інші варіанти. Дякую
-
Дякую вам за пораду. На одну головну біль менше )