Канадський Марк Chat
-
Комунальні включено
-
Читала, що в Манітобі найпростіше
-
Весь будинок?
-
Це яке містечко?
-
Трохи може і дорого, але якщо цілий будинок і є хоч якийсь бекярд, то може і норма
-
Тут портрети рідко коли гравірують, найчастіше просто напис
-
То правда, тут все простіше набагато.
-
Дякую, а чи є підприємства, що виготовляють пам'ятники. Чи як це відбувається там. Може хтось стикався?
-
Підкажіть будь-ласка ще на рахунок зняття житла. Ви знімали житло ще до прибуття в Канаду чи уже на місці? І де жили перший період до оренди, якщо уже на місці знімали? Розумію,що є мотелі,но просто вони досить дорогі,чи є якійсь інші варіанти. Дякую
-
Дякую вам за пораду. На одну головну біль менше )
-
Так,коли приїхали. Це апартмент,шукав чоловік,подробиць не можу розказати,бо сама тільки на наступній неділі дай Боже прилечу в Едмонтон. Зараз ссилку кину де він знайшов квартиру
-
Перепрошую,не кину,щось воне не хоче відкриватись🤔але йому хтось з робітників отелю,де вони жили поки шукали квартиру,допомогли найти.
-
Кажуть,що находять до приїзду,але мені не зрозуміло як оформлюється договір...треба мати канадські документи. Плюс квартири пусті,треба меблі і купити і привезти...
-
Шукаю роль в сфері ui/ux, web designer у Канаді. Поки remote. Англійська b1+. Якщо в когось є рекомендації, буду вдячний. (Досвід роки, кейси є)
-
І вам🙋♀