Канадський Марк Chat
-
Марку, мої вітання 3,000 + Так тримати …
-
Вітаю , підкажете хочемо з дружиною і дочкою 13р. переїхати до Канади, але є двоє її батьків пенсіонерів. Як буде з ними і на що вони можуть розраховувати?
-
Дадуть допомогу по 3000$ , і залежить чи вони фізично ще можуть працювати.
-
Ні неможуть🙁
-
Ну тоді ви маєте більше прцювати щоб їх утримати цих 3 роки поки буде діяти ворк перміт
-
Всім привіт. Якщо паспорт до кінця 2023, тоді ворк перміт в аеропорті дадуть до кінця дії паспорту чи всеодно на три року, хто таке мав? Дякую)
-
Так, наскільки я знаю, то всім необхідно, незалежно від віку, якщо нічого не змінювалося.
-
До кінця дії паспорта
-
Дякую
-
Які ціни на оренду житла 3 кімнати
-
А хтось мав досвід з заміною паспорта ДО отримання візи? Чоловік отримав новий паспорт, написав листа до ircc, візу ще чекає.
-
Підкажіть,будь ласка, в такому питанні. Якщо українські права втрачені,а є тільки екзаменаційні листи(як доказ) чи можливо їх поновити на території Канади. І чи можна перездавати на права тільки з цими листами? Можливо в когось була така ситуація?
-
Відновити неможливо , тільки в Україні можливо. Для канади екзамеційні документи це не водійське посвідчення, потрібний пластик.
-
Дякую🙏🌸
-
Підкажіть,будьласка, хто отримував допомогу в футболка, яка процедура і якщо брати цю допомогу,чи не буде в поливати на міграцію
-
Футбанка
-
Добрий день! Скоро прибуваю до Канади, вибрала провінцію Alberta але не знаю яке краще вибрати місце. Може хтось зі свого досвіду розкаже яке місце буде краще? Буду дуже вдячна за допомогу 😊
-
Шкода, що немає в Едмонтоні. А Ваші відео дивлюсь завжди з задоволенням. 😄
-
Від району залежить, ціни починаються від 1250 з оплатами, може в гетто трохи дешевше буде
-
Звісно що Калгарі )
18000/64839