Канадський Марк Chat
-
Закордонний паспорт
-
Окрім закордонного паспорту має бути роздрукований документ, який підтверджує, що вам дали дозвіл на вклейку візи. Він мав прийти в особистий кабінет разом з Passport Request, якщо не помиляюсь
-
Привіт мині і дружині запрошення на вклейку прийшло а дітям ні що робити поділіця ,дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто жив в Канаді в підвальному приміщені, чи варто орендувати такий тип житла. Ціна нижча але чи не буде холодно і сиро, чи не буде смердіти каналізація? Відгукніться хто пройшов через таке? Дякую 🙂
-
Вітаю, щасливці. В мене тільки дружині прийшло, а я чекаю вже два місяці... Кажуть у Варшаві можна дітей подати разом з батьками без запрошення
-
Привіт а в кризову писали ? Є багато блогерів відео як подавати оформляти
-
Як можна зв'язатись з цим консультантом?
-
Тут 3056 учасників. Якщо в вас є контакт, поділіться будь ласка.
-
Ватсон робить успіхи. Дякую.
-
Доброго дня . Підкажіть кому прийшло підтвердження на вклейку візи. Мені прийшло що потрібно відправити паспорт на вклейку. Чи можу я самостійно відвести свій та іншої особи паспорти на вклейку до Варшави без її присутності і що потрібно мати при подачі паспорта з собою?!
-
Дякую. Так можна самому відвести в візовий центр. Туди де я здавав біометрію.
-
берете конверт туди заповнені форми з паспортом! на конверті пишіть тільки свою адресу та мило з телефоном! і кидаєте у візовий центр у ящик (там вони підписані) . а для шоб забрати чужий після (у поштову хоч завесь зімбабве можете) потрібна довіреність!
-
Доброго дня підкажіть будь ласка коли оформляли одноразову допомогу( хто з дітками) ви заповняли одну аплікацію разом з дитиною чи окремо для себе і дитини
-
🙏🙏🙏