Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. А скільки часу ви робили CIN number. І як його робити ? Дякую
-
Я не казав про вине, я казав що він не допомагає коли його питають, і не відповідає, по друге коли робиш такий проєкт то ти повинен розуміти що люди будуть питати і задавати запитання і тому що бачать лудину яка є Українцем і хоче допомогти тим хто вирішив приїхати, а не казати що я не можу всім відповісти бо часу не маю, або всім або нікому, або якимось чином , як приклад відео записані на youtube!!!або хоч зробити тематику - в суботній вечір відповідаю на питання через стріми де можна задати питання в чаті і хоч спробувати відповідати відразу в онлайні , якось так , зробив пооєкт будь добрий дороблюй чи найди когось хто буде на ньому відповідальним, ну уе таке , бо дуже багато людей сімей самі ризикують і не розуміють їхати чи ні , а їм потрібно допомогти, і дати ВСІМ хоч якісь відповіді на питання!? Якось так 😊
-
Канада скасувала всі обмеження по короні з 1 жовтня. Нічого не потрібно робити
-
Так, але не вся. Саск не переводить
-
Привіт, комусь вдалось додзвонитися на гарячі лінію з приводу фінансової допомоги на дітей? На дорослих ми вже отримали з дітьми вибиває помилку в номері 😕
-
Пiдкажiть будьласка дитинi 2 роки чи прийде запрошеня на вклейку вiзи, нам вже прийшло
-
Якщо будете вкидати паспорти в конверті - то ніякого запису не потрібно. Усі паспорти (+ паспорт реквести і consent forms) Вашої сім"ї можете вкласти в один конверт і в холі є скринька Візового Центру, куди цей заклеєний конверт вкидаєте. Але за скільки часу ваші паспорти потраплять "в роботу" буде залежати від напливу. Я два рази здавав паспорти (перше на себе + дружину + старшого сина і потім ще раз на двох молодших дітей), то перший раз паспорти "прийняли в роботу" і зареєстрували в системі (і ми отримали трек номери) через 7 днів, а другий раз паспорти взяли в роботу одразу на наступний день. Але після того як паспорти взяли в роботу, то назад, з візами ми їх отримували швидко - на 3-4 день.
-
Доброго дня. Можливо у когось є контакт гінеколога з України в Едмонтоні?
-
Ви типу не кажете, що він комусь щось винен, а потім саме описуєте ситуацію, де все ж таки винен.
Маркіян об'єктивно розповідає про життя у Канаді у своїх відео. Як на мене, це найкраща допомога тим, хто вагається їхати чи ні. Всі інші відповіді на питання можна знайти у чатах - тут чи зі схожою тематикою. Мабуть, немає питань, які ще не обговорили і не один раз. Нових кейсів досить мало. Люди лінькуються гуглити та шукати інформацію самостійно. Тут у чаті вже по 300 раз відповіли за те, де оформити документи і які, що Канада скасувала обмеження по ковід, за проїзні квитки, страховки, школи і тд. І тим не менш люди все одно питають одне і те саме. Ви думаєте, що Маркіян має особисто сидіти і відповідати на ці питання знову і знову? Чи йому за це хтось збирається платити? Інколи від людей навіть "дякую" не прочитаєш у відповідь.
-
дякую за вiдповoiдь
-
Дякую за пояснення