Канадський Марк Chat
-
Підкажіть будь ласка хто може допомогти з резюме (безкоштовно, платно)
-
шукайте по пошуку у чаті за словом «резюме», я надавала раніше посилання, де є інструкція зі створення, а також контакти волонтерів, які можуть допомогти
-
То біда 😂.. сирків нема
-
Дівчата кажуть, що бачили лише такі, я теж такі купувала. Можливо, знайдуться у європейському магазині, а так у просто магазинах не бачили звичайних плавлених сирків.
-
А ви збираєтеся взагалі робити якісь документи в Онтаріо? Так розумію, що ви там ненадовго
-
Розбійники. Телефон типу сімку? Якщо не горить, то краще вже все зробити у Альберті. Можна sin зробити в Онтаріо, все інше доведеться міняти, наскільки та картка потрібна дійсно питання.
-
1 місяць погоди не зробить, як на мене🤷🏻♀️
-
Якщо вже дуже хочеться, то мають бути в European market&produce, але там певно ціна буде така собі. То не страшно, ностальгія швидко пройде 😁
-
Дякую, знаю. 2 міс чекала на лікаря, потрапила по направленню. Лікар не назчила ніякого лікування та перенаправила мене в другу клініку, і знову чекати майже 2 міс. і то консультація буде не в клініці а по телефону. Я просто в шоці. Прийшлось робити онлайн консультацію в Україні, ситуація серйозна, потрібна очна консультація з лікарем та аналізи. Зробити це не реально тут. Тому шукаю лікаря тільки українського. Якщо хтось має контакт, напишіть будь-ласка. Готова заплатити за консультацію.