Канадський Марк Chat
-
Розбійники. Телефон типу сімку? Якщо не горить, то краще вже все зробити у Альберті. Можна sin зробити в Онтаріо, все інше доведеться міняти, наскільки та картка потрібна дійсно питання.
-
1 місяць погоди не зробить, як на мене🤷🏻♀️
-
Якщо вже дуже хочеться, то мають бути в European market&produce, але там певно ціна буде така собі. То не страшно, ностальгія швидко пройде 😁
-
Дякую, знаю. 2 міс чекала на лікаря, потрапила по направленню. Лікар не назчила ніякого лікування та перенаправила мене в другу клініку, і знову чекати майже 2 міс. і то консультація буде не в клініці а по телефону. Я просто в шоці. Прийшлось робити онлайн консультацію в Україні, ситуація серйозна, потрібна очна консультація з лікарем та аналізи. Зробити це не реально тут. Тому шукаю лікаря тільки українського. Якщо хтось має контакт, напишіть будь-ласка. Готова заплатити за консультацію.
-
Ласкаво просимо в реалії... Так, зараз дійсно важко знайти бюджетне авто в адекватному стані. Продовжуйте шукати, щось таки здайдеться.
-
Скажіть чи переводять годинник на зимовий час у Канаді?
-
Переводять, але не у всіх провінціях.
-
Манітоба?
-
-
Саск
-
Ну це реалії. Так постійно роблять, тому авто тре дивитися особисто. Краще наперед питати чи є історія сервісів наприклад.