Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора, цікавить таке питання. Відправив візу на вклейку через нову пошту у Польщу в візовий ценрт, в додатку нової пошти пише що вони були доставленні 19 жовтня, і далі після цього ніякої інформації не має, на електрону пошту нічого не приходило в кабінеті ircc теж нічого не пише. Дівчинка відправляла так само за 3 дня до мене і тиждень тому їй вже на мейл прийшов трекінг номер. Цікаво чи може були така довга затримка і чи можна кудись позвонити або написати що знати що з моїми документам ? Наперед дякую за відповідь)))
-
Буває таке в Варшаві Велика кількість листів Треки приходять через 2-3 тижні Ви з України відправили НП ? Як назад плануєте отримати ?
-
Я перепрошую! Канал регулярно не читав. Я так зрозумів, що отримання візи займає досить довгий час і і конкретної цифри немає? Є якась залежність від країни подання документів?
-
Немає,як повезе...хтось за місяць все отримує,хтось за чотирі...
-
Там же загальний термін подачі до весни наче? Його не подовжували?
-
Поки що ні
-
як без паспорта можна виїхати? ваш паспорт у візовому центрі як без нього? чи їх у вас декілька?
-
Привіт) Чи є хтось з Єллоунайф?? Планую їхати туди. Порадьте плюси і мінуси.
-
Ні немає, ви подаєте все онлайн на порталі IRCC , він з будь якої країни один єдиний. Точно...як повезе.
-
У наш час без друзів і знайомих дуже важко у цьому світі, а тим паче за кордоном у новій країні. Я публікую корисну інформацію кожен день, а також поради з свого досвіду. Запрошую у цю групу www.facebook.com/groups/ukrainiancommunityinedmonton
-
Там одні мінуси 😁
-
Може хто знає,скільки в готелі бюджетному за ніс кімната...