Канадський Марк Chat
-
Бути Українцем - це бути людиною в перш за все. І мати свій мізок і думку. Люди різні бувають. В Україні нажаль дурних теж хватає. (Це не про вас, просто як факт.)
-
А від чого втікають українці, які роками жили у Європі і не тільки? Якщо що, це не захист росіян і не агресивний меседж у сторону українців. Просто це факт. Канада відкрила двері і всі ловлять момент, іншого такого може вже ніколи і не буде. Бо як би там не казали, однак зараз дуже легко отримати документи і переїхати до Канади. Раніше цей процес займав роки, у декого не виходило зовсім.
-
Цинічна правда така: якби не Повномасштабна війна не було б CUAET. Так що треба бути вдячними всім , хто отримав *відкриті двері в Канаду І всі допомоги матеріальні, частка належить Україні. Для перемоги💙💛
Моя особиста історія з еміграцією почалась 2018 ,тернисті 4роки. В 2017 документи подали, весною 2018 дали дозвіл
Велика шана і подяка Україні і Канаді за CUAET, звісно🤍
-
Я згідний що, треба бути людиною но в такій ситуації як зараз в нашій країні треба давати відповідну відповідь. 1 приїхав на Українську землю зразу поміняв всі таблички назв міст та селищ на москальську. На окупованих територіях знайшли любий пост на підтримку України розстріл. Треба відповідно давати відсіч. "жереновський також народився в україні" но далі самі знаєте.
-
Я вас розумію, але не потрібно всіх гребсти в одну яму. Якщо люди нормальні, то хай собі живуть.
-
Просто маючи Український паспорт, ти отримуєш допомогу,підтримку,можливості, людяність від цивілізованого світу При цьому, для деяких, ні разу нечуючи на власні вуха Повітряна тривога, і відчуваючи при тому тваринний дикий страх
Так що, Українство з великої букви
-
Якщо людина вже дурить інших людей тим що пише що він з Вінниці а насправді з воронежа. Та в тому що вони могли виїхати з країни агресора ще з 2014році но цього не зробили. В ЄС любу країну. Це означає що вони це все що коїться підтримували. А коли ж вигідно їм то вони нагадали що жінка має Український паспорт. Ні це зовсім не притаманно для нормальних людей.
-
Я не знаю що вам сказати. Я не виправдовую їх, але і не потрібно гнобити людей. Ситуації в житті різні бувають. В мене теж є трохи дурні родичі, які в 14 поїхали в Крим щоб сховатися від віїни. Але вони ніколи нікому зла не бажали. Просто звичайні люди, які хочуть просто жити.
-
Наскільки мені відомо, то є обмеження по вимогам ,на законодавчому рівні, для тих хто до і після 24.02 і з якої країни подає заявку з українським паспортом Санкції проти ордло,Криму з рос. паспортом, громадян раші білорусі раша є терористичним режимом для цивілізованих держав
-
І що до Вінниці, можливо чоловік з відти родом.
-
Що тут можна сказати, пощастило йому знайти Українку😄
-
Та все, закінчуйте, будь ласка. Неможливо перевірити усіх, можливо, ви теж москаль і переводите повідомлення в гугл перекладачі, ми ж не бачимо ваших даних. Як і неможливо жити із тотальною недовірою до усіх навколо.