Канадський Марк Chat
-
І що до Вінниці, можливо чоловік з відти родом.
-
Що тут можна сказати, пощастило йому знайти Українку😄
-
Та все, закінчуйте, будь ласка. Неможливо перевірити усіх, можливо, ви теж москаль і переводите повідомлення в гугл перекладачі, ми ж не бачимо ваших даних. Як і неможливо жити із тотальною недовірою до усіх навколо.
-
Канадцям ця вся історія з імміграцією гарно зайшла. Думаю, що не востаннє через українців. Хочуть ще і хочуть більше. То чому їм не подовжити ту саму куает 🤷♂. Економіка росте напевно, люди гарні, працьовиті 🤞тож нас буде ще більше😀 і ще індусів додасться 😁
-
Вибачте, але причини і наслідки у вашому повідомленні нелогічні. Імміграція це в принципі нормально для Канади, кожного року відбирають приблизно 300-400 тис людей, які отримують PR. Українці наразі, які в основній свої масі приїхали як низькокваліфіковані фахівці без англійської по програмі куает - це ще не іммігранти, а лише люди з тимчасовим правом жити та працювати у Канаді.
-
Підкажіть будь ласка хто може кваліфіковано перекласти документи
-
???🙏🙏🙏🙏
-
Ціноутворення квитків цікава річ, залежить від авіакомпанії, літака, комфорту, обраної дати, дня тижня, наскільки популярний маршрут, скільки наразі людей його сьогодні переглядали, країна де ви шукаєте квитки та навіть пристрій, з якого ви їх шукаєте. Не секрет, що для користувачів айфонів і айпадів ціна вища. Я особисто відкривала одні і ті самі квитки з різних девайсів і мені віддавало різні ціни. Тому так, може бути таке, що квиток в дві сторони буде нижчим ніж в одну. та-да-дам
-
Привіт є питання якщо летіти через Франкфурт чи потрібні додаткові документи візи і тд чи небуде проблем з пересадкою там?
-
Не підкажете як з кнопочного замовити? Маю Nokia 3310 😉 Так і є
-
Якщо маєте біометричний паспорт і дні безвізу. Ніяких. А якщо транзитом , то і без них , не буде проблем
-
Дякую
-
В Калгарі 🙏🙏🙏
-
Привіт хотів уточнити по відправці паспорту на вклейку візи. Маю намір відправити паспорт поштою з України у візовий центр Варшави, а щоб забрали його знайомі що перебувають в Польщі. Як написати довіреність на знайомих? Що мені вказати в записці із зворотними реквізитами та VFS Consent Form ? Я так розумію що в даному випадку квитанція про сплату на кур’єра не потрібна ?
Також цікавить що при відправці я маю вложити в конверт:
- Паспорт
- Original Passport Request
- Biometric Validity Letter
- VFS Consent Form
- Довіреність ?
- Записка із зворотними реквізитами?