Канадський Марк Chat
-
Також взнаю це ) і наскільки я чув можна і пізніше але краще не затягувати , але це слухи, не достовірна інформація )) хотів би також почути думку інших)
-
Я завозив сам і прийшов трек номер все ок ,в даний момент чекаю на повернення паспортів з Парижу до Мадриду щоб забрати їх .
-
Доброго часу доби панове. Підкажіть хто летів в Едмонтон чи в Калгарі з пересадкою в Торонто. Чи потрібно в аеропорту Торонто робити work permit. Чи можна уже в кінцевій точці ?! Дякую
-
Як я так зрозумів потрібно виходити в аеропорту з буферної зони в термінал робити work permit ,а потім знову проходити реєстрацію.
-
Доброго дня! Чи є хтось хто вже брав у кредит якусь техніку телефони/лептопи, напишіть будь ласка є пару запитань, дуже дякую!
-
Потрібно,вас просто не випустять без нього,але то недовго...десь годину займе...
-
В Торонто. Перший аеропорт , де ви кордон проходитимете
-
Дякую
-
Дякую
-
Годину максимум,а як що скоренько з літака,та заповните деклорацію і будете серед перших то звилин 15 займе. Там все організовано👍
-
добрий вечір ) чи реально знайти хост сім’ю на першій місяць перебування у Калгарі?
-
а хто підскаже як знайти квартиру в калгарі без кредитної історії та джоб офера ? маючі кеш тільки чи можливо?
-
Громадо, підкажіть будь ласка, хто летів авіаперевізником "Air canada" самим простим, найдешевшим рейсом. Які там умови щодо ручної кладі? Є, чи тільки особисту річ можна? На сайті є розміри, вага, але не зрозуміло чи входить вона до найдешевшого білету