Канадський Марк Chat
-
Вклеюють
-
Дякую ❤️
-
Я знаю, але чи є така допомога с житлом в Калгарі?
-
Я коли відправляла паспорт на вклейку, добавила листа, де наголосила, що паспорт продовжений, щоб уникнути непорозумінь.
-
А лист ви самі писали ? Чи є якась спеціальна форма ?
-
Добрий вечір, скажіть якшо я отримаю канадську допомогу 3000$, то чи буду я чимось зобов`язаний Канаді , чи Канада скаже мені потім повертати ці кошти і чи не буде це проблемою при отриманні пр чи громадянства ?
-
Сама написала на листочку кілька слів і вклала у паспорт, щоб вони помітили, що паспорт продовжений і не завернули, або не проставили візу до попередньої дати (бо чула, що й таке було в когось)
-
Доброго вечора.Підкажіть як знайти житло і роботу в Едмонтоні?Може сайти які?
-
google.com)
-
Можливо, я багатьох тут здивую, бо люди зазвичай не читають умови, але так, коли ви подавали заявку на отримання допомоги, ви відмічали пунктом, що ця допомога є необхідною і що ви вказуєте у своїй заявці лише правдиві дані. Якщо вас спіймають на брехні, то Канада має право попросити вас повернути допомогу і це може у подальшому, звичайно, вплинути на всі інші процеси з отримання PR чи громадянства.
-
Доброго. через Лондон якщо летіти, тре якусь транзітну візу робити, хтось знає?
-
Ще є таке питання. З моменту апрува моєї аплікації чи є якийсь обмежений термін на здачу біометрії? Я зрозумів, що ні. Але уточнюю.
-
Якого апрува ? Без біометріі , анкету навіть не розглядають. Лист про біометрію першим приходить Терміну немає для здачі
-
Будьте уважні.
-
Наші «герої»
-
Героям Слава, але від сала б не відмовились😁
-
І я хочу сала нормального 😃
-
привіт, хто в Едмонтоні скажіть які ноутбуки для роботи є в магазинах? чи краще в Німеччині купувати ноутбук???
-
любі?))
-
таке враження що ви в тундру зібрались а не в Канаду)
19340/64839