Канадський Марк Chat
-
Не брати зайвого. Ми летіли з однією валізою (23кг) і в кожного по рюкзаку (по 3кг). Сім'я з чотирьох людей .
-
Візьміть додатковий багаж,як що купували онлайн білети там є функція додотково купити багаж,це буде дешевше чим в аеропорту купувати і дешевше чим посилка. Я з України відправляла 8 кг.майже 100дол. І додаткрвий багаж теж десь 100 дол за 23 кг. Просто я сама з кішкою летіла,не зручно було ще й дві валізи😅
-
Якщо є можливість то продавайте, якщо ні то викидайте. Є багато секондів (donation store), одяг коштує 5-10 баксів, електроніка теж 5-20$, дешевше буде закупитись на місці і не платити за додаткові валізи. Залишу лінк на пост з дешевими магазинами. www.facebook.com/groups/ukrainiancommunityinedmonton/permalink/654393592882554/
-
та ну, якщо у людей якісний гарний одяг, взуття чи техніка, то викидати, щоб купити тут на секонді… ну так собі)
-
І купити це треба шукати,а коли тільки приїхав,так не до магазинів...незнайоме місто,проїзд теж не бескоштовний...так що як по мені,так краще додатковий багаж...
-
Ну ясно, що якщо реально щось нове і гарне, тоді не викидати) хто що любить Я коли їхав, то задонатив у церкву половину гардеробу. Забрав тільки найкраще
-
Я там брендами не хворію, то мені було легше) джинси то джинси, байдуже брендові чи з секонду
-
не обовʼязково ж бренди, є одяг ноунейм брендів, але набагато якісніший, гарного пошиву. Якщо речі нові, то варто брати з собою, 100 баксів за додатковий багаж це небагато, тут на 100 баксів багато нормального одягу не накупиш
-
То, мабуть, кожному своє
-
Я усіляких дрібниць у квартиру накупив на 60$, одягу на 100$ , майже фул гардероб Це вже напевно індивідуально та за потребою
-
Саскачеван. Але лише на 5 клас
-
Все відносно, якщо речі з секонду ок, то взуття ні, а гарне тепле зимове взуття тут не таке і дешеве. Я не проти використовуваних речей, у мене теж такі є, просто, як на мене, не варто позбуватися нових речей, щоб тут купувати старі. Окрім того на це потрібен час, а на вулиці вже -20.
-
Ви не зможете полетіти без візи до цих країн, бо громадянин України.
-
Доброго вечора!) Підскажіть будь ласка як заповнити заявку Cuaet дитині 10 років? Дякую!
-
Це тема така сама, як і релігія) можна вести дискусію годинами) нехай самі вирішують
-
Термобілизна дуже допомагає не відчувати холод 😉
-
Ну я дуже дискомфорту не відчуваю...зима як зима,дивує,що тільки листопад..у нас така погода вже десь у січні. Але й морозів сильних ще не було,завтра тільки -25 обіцяють...вчора -14 і хуртовина...ну в магазин сходила не замерзла😅як по мені,то краще ніж грязюка та слякоть...
-
То все так, якщо не працювати на вулиці, хоча б частково. Але зима довга, і весь час у приміщенні бути, то не найкраща справа.