Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Два тижні тому зробила заявку, маю Biometric Collection letter, и все. Записалася на биомертрію(через тиждень буду здавати). Обов'язково я мушу мати ще 2 додаткові документи? Тому що в кабінеті їх нема. Може я завчасно записалася на біометрію?
-
Все вірно, має ще бути Client application summary, Submission confirmation..
-
Коли заходите в IRCC кабінет, у вікні View the applications you submitted, навпроти анкети є посилання: Check full application status
і вже там ці документи, вони формуються відразу при подачі заявки комп'ютером..
-
вони відразу з'являються, запрошення на біометрію на електронку може пізніше прийти..
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/home?lang=en
-
Навзаєм))
-
youtu.be/k-8TmxgnAHk
-
Сам відвіз, потім забрав, і немає ніяких проблем, дешевше і зручніше буде
-
Доброго дня. Здавав біометрію в Німеччині, чи можу відправити паспорти на вклейку візи в Австрію? Так як Німці хочуть оплату 37 євро за паспорт, а в Австрії пише на сайті ціна за відправку конверта.
-
Вітаю!Потребую поради.Можливо є люди,котрі знаються на вирішенні даної проблеми: мої мама(74р.),донька(20) та я здали біометричні дані 21.04.У моїх рідних вже є запрошення на відкриття віз,а в мене,до сьогоднішнього дня, вказано,що ще не оброблені біометричні дані.Писали на кризову форму,змін не має.Що можна зробити в цій ситуації?