Канадський Марк Chat
-
Пропоную вам написати листа в Австрiю та спитати, але майже впевнений що вiдповi дь буде така ж сама як i у нiмцiв що платити треба за кожен паспорт, а не за пакет. В мене була така ж сiтуацiя с сервис центром в Бухарестi, на сайтi було теж написано цiну за пакет, та у iнших блогерiв чув що що це цiна за пакет, а не за кожного окремо, але написав туди листа та запитав чи так це i отримав вiдповiдь - "the payment of the courier service must be individual."
-
Як мені дізнатися яка кур'єрська служба забрала паспорт, і як дізнатися номер відстеження?
-
Мені на пошту не прийшло нічого
-
Я телефоную до них щодня, немає паспорту😔
-
Вони говорять що у них немає цієї інформації, якби знати номер посилки і пошту тодіб половина справи булоб зроблено
-
Марк, доброго дня. Смотрю про Галифакс, ну вы романтик) и это хорошо. одна проблема, где средства брать? у меня к вам один вопрос, вернее 3)..получена виза на 3 года с пермит ом, сижу ломаю голову, куда выбрать ехать(уже билет надо брать и хотя бы к февралю прилететь).. 2 недели гостиницу вроде обещают, но потом, как найти жилье? можно ли найти на первое время бесплатное? действительно помогут местные люди в таком вопросе???? Вообще для себя установка, как можно быстрее получить PR, говорят по атлантике не так сложно.. но надо англ выучить и тд и тп, Может что то посоветуете? может-хоть и из разряда фантастики, но у кого-то жилье найти на первое время, до получения Зарплаты? По какому нок, кроме дальнобойщик можно получить PR хотя бы за 6 мес?? лет немало мне, затягивать нельзя категорически... а рыбалка-мечта, хотя снасти для морской ловли недешывы(((... если ответите, буду оч рад, а если можете чем то помочь, совет и тд, то от души.
-
Вони не дають назву транспортної компаніїї